Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.02.2022

Іконописна майстерня Романа та Кирила


Ікона є невід'ємною частиною православної традиції


Будинок без ікон беззахисний і сирітливий, адже Благодать, що виходить від них, захищає і будинок, та його мешканців від небезпек та спокус зовнішнього світу. Ікона дозволяє налагодити тонкий духовний зв'язок із Господом і несе втіху в хвилини смутку. Православній людині, поки не дуже добре розуміється на тому, як правильно налагодити духовне спілкування з Богом, досить важко вирішити питання, де купити ікону, які образи вибрати для себе та своїх близьких. Сподіваємося, що сайт https://ikona.in.ua/ допоможе у відповідях на ці, для багатьох непрості питання.

Ласкаво просимо на сайт, який ставить за мету познайомити відвідувача з «одним із засобів пізнання Бога, одним із шляхів до об'єднання з Ним», з твором церковно-літургійного мистецтва — Православною Іконою.


Таємниця ікони Трійця Андрія Рубльова
 

Купити ікону за каталогом

Всі православні ікони представлені на сайті "Иконная мастерская" є в наявності. Тут купують ікони для Храмів, дитячих та лікувальних закладів, у подарунок рідним та близьким. Доставка замовлених ікон здійснюється по всій країні.

Вшанування святих ікон (ікон – у перекладі з грецької мови – образ) має велике значення у православному благочесті. Ікона є невід'ємною частиною православної традиції. Як православні храми, так і будинки православних християн прикрашаються іконами Спасителя, Богородиці, Ікона “Трійця” https://ikona.in.ua/product/kona-trycya-a-rublov/ святих, свят. Перед святими іконами моляться, запалюють свічки, через їхнє посередництво зцілюються, а іноді отримують вказівки. Ікона – це місце благодатної присутності, що зображується через її освячення та дарування їй імені.

Таємниця ікони Трійця Андрія Рубльова

В основу сюжету ікони лягла старозавітна сцена з книги Буття глава 18 - Явление Аврааму Господа у вигляді трьох мандрівників, трьох янголів. У спекотний день Авраам відпочивав у своєму шатрі біля Мамврійського дуба і побачив трьох мандрівників. Гостинний Авраам запросив їх у свій намет відпочити та розділити з ним трапезу. Мандрівники прийняли його запрошення. Після трапези та відпочинку подорожні попрямували до Содому, Авраам провів їх. У наступному розділі книги Буття мандрівники названі янголами. Згідно з православним догматом, це було явище Аврааму Бога в трьох особах, трьох Божественних ангелів, яке свідчить про таємницю триєдності Бога в трьох іпостасях - Отця, Сина та Святого Духа.

Схожі матеріали:
👁 346
Категорія: Прес-реліз
Теги: ікона Трійця, Купити ікону, ікона, Іконописна майстерня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ