Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2020

Як вибирати запчастини для мобільного телефону Xiaomi Redmi 5 Plus


Запчастини для смартфонів: якісні деталі за доступними цінами


Сучасний мобільний телефон виконує багато функцій. Крім прийняття дзвінків, з його допомогою можна дивитися фільми, читати книги, грати в ігри, займатися веб-серфінгом, робити якісні фото і відео. Хороший смартфон замінить електронну книгу, MP3-плеєр, фотоапарат і навіть комп'ютер. Але, як і будь-якій іншій техніці, мобільному телефону властиво ламатися. Екран може тріснути або розбитися при падінні, начинка - намокнути під дощем, акумулятор - перегрітися. З часом зношується і корпус.

Повернути девайсу стильний зовнішній вигляд дозволять змінні деталі. Всі запчастини для мобільного телефону, представлені в каталозі інтернет магазину запчастин FixUp, виконані з міцних матеріалів, стійких до подряпин і інших механічних пошкоджень. Вибору доступні оригінальні і універсальні запчастини.

Запчастини для смартфонів: якісні деталі за доступними цінами


дисплей Xiaomi Redmi 5 Plus,
 

FixUp - інтернет магазин запчастин для мобільних телефонів. Співпрацюючи з цією компанією, можна заощадити час, гроші і власну нервову систему. Скориставшись пропозиціями FixUp, ви замовите необхідні для ремонту деталі, підберете надійні запчастини для мобільних телефонів, наприклад дисплей Xiaomi Redmi 5 Plus, встановивши які повернете працездатність техніці. Завдяки пропозицій магазину на замовлення запчастин знайдете відповідний аксесуар, який полегшує експлуатацію пристрою.

Переваги роботи з інтернет магазином запчастин для мобільних телефонів:
  • широкий вибір запчастин для мобільних телефонів, включаючи останні моделі;
  • гарантовано висока якість деталей;
  • низькі ціни.

Дисплей

Найбільш тендітна деталь телефону - дисплей. Щоб екран перестав працювати, досить падіння на асфальт або в воду. Ремонт можна зробити самостійно або віднести девайс в сервісний центр. Перш ніж купити цю запчастину для мобільного телефону, уточніть модель пристрою. Вибираючи універсальний дисплей, орієнтуйтеся на розміри і щільність пікселів. Асортимент включає запчастини для дзвонилок (до 3 дюймів), компактних / стандартних смартфонів (4-5 ") і фаблет (від 5,5"). Також доступні товари для захисту дисплея: плівки, скла. Щоб запобігти пошкодженню не тільки екрану, але і начинки, телефон можна доукомплектувати хорошим чохлом.

Зарядний пристрій, акумулятор, повербанк

Прилади знадобляться в разі втрати або поломки оригінального девайса. Батареї бувають нікель-кадмієвих, нікель-металгідридними, літій-іонними, літій-полімерними. Найбільш поширені - літій-іонні деталі. Такі запчастини мають високу вартість, що компенсується компактними розмірами і стабільністю в роботі. При виборі акумулятора звертайте увагу на ємність. Так, для смартфона з діагоналлю дисплея від 5 дюймів потрібна запчастина як мінімум на 3000 мАг.

Щоб заряджати телефон в місцях, де відсутні розетки, не обійтися без пауербанка. Виробники випускають моделі на 2500-20000 мАг. Показника до 6000 мАг досить, щоб зарядити телефон в поході або на тривалій прогулянці. Перш ніж купити повербанк, враховуйте: реальна ємність не завжди збігається з заявленою. Похибка варіюється в межах 5-15%. Зверніть увагу на наявність індикатора живлення. При нестачі заряду спеціальний датчик змінює колір. Таке рішення дозволяє вчасно зарядити зовнішній акумулятор.

Асортимент інших аксесуарів і запчастин для мобільного телефону

Щоб робити хороші фотографії на телефон, знадобиться монопод або штатив. Завдяки такому виробу можна отримати портретні або пейзажні знімки високої якості. Селфі-палиця дозволяє робити відмінні знімки, які не соромно поставити на аватарку в соціальних мережах. Конструкція складається з ручки для утримування і рамки-фіксатора. Щільна прокладка відповідає за надійне кріплення мобільного телефону. Управління здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування або вбудованих клавіш. Завдяки компактним розмірам і легкій вазі монопод зручно носити з собою. З його допомогою можна робити знімки з компанією друзів, вести прямі трансляції в «Інстаграме» та ін. Девайс сумісний з операційними системами Android і iOS. Максимальна довжина не перевищує 1 м, а вага - 0,2 кг.

Щоб насолоджуватися улюбленою музикою, варто підібрати гарні навушники. Як правило, вони підключаються до мобільного телефону за допомогою стандартного аудіороз'єми 3,5 мм. Таким портом оснащуються і смартфони, і звонилки. При виборі навушників зверніть увагу на наявність мікрофона: ця запчастина дозволяє здійснювати і приймати дзвінки. Придивіться і до кабелю. Хороший провід - гнучкий і стійкий до низьких температур.

Важливо, що тепер ремонт мобільних телефонів стане для вас дешевше при заміні запчастини, ніж покупка нового телефону.

Замовляйте товари для мобільної техніки в інтернет-магазині «FixUp».

Схожі матеріали:
👁 623
Категорія: Прес-реліз
Теги: запчастини для мобільного телефону, Xiaomi Redmi 5 Plus, мобільний телефон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ