Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.05.2023

Якому бізнесу підійде SEO просування сайтів у пошукових системах


Без SEO-оптимізації ваш сайт буде знаходитись на далеких позиціях, що зменшить впізнаваність та привабливість


SEO просування сайтів


Головним завданням будь-якого бізнесу є збільшення обсягу продажу свого товару чи послуги, завдяки чому має зрости прибуток. Як збільшити продажі? Залучити якнайбільше потенційних покупців. Знайти клієнтів можна, використовуючи розсилки, повідомлення, рекламні банери та сітілайти. Але все ж таки основним інструментом розкрутки залишаються пошукові системи.

Як вивести свій ресурс на перші рядки? Чи підійде цей метод саме вашому бізнесу? На ці запитання відповість стаття.

Кому не підійде SEO просування сайтів у пошукових системах

Відомо, що пошукове просування сайтів досить трудомісткий процес. Для досягнення головного результату потрібно почекати деякий час. Тобто очікуваний потік нових клієнтів за допомогою пошукових систем не буде миттєвим.

У яких випадках не можна розкрутити бізнес СЕО інструментами?

  1. Побудований на новій ідеї (стартап). Головне завдання стартапу полягає в максимально швидкому залученні цільової аудиторії та отриманні перших замовлень. Ефект від SEO з'явиться щонайменше за місяць. Тому, найімовірніше, проект так і залишиться нереалізованим.

  2. Продаж трендового чи сезонного товару. До такої категорії належать гаджети для дому, тематичні прикраси та декор до свят та ін. Вони актуальні сьогодні, але завтра та післязавтра картина зміниться. Попити таку продукцію швидко минають, і внесок виробників не окупається.

  3. Невелика річ. Наприклад ви володієте сімейною пекарнею, а вона локально знаходиться у маленькому містечку. Сенсу від SEO немає жодного.

Для розкручування такого бізнесу рекомендується використовувати контекстну рекламу, а не пряме пошукове розкручування.

Особливості бізнесу, якому підійде SEO просування сайтів у пошукових системах

Для бізнесу пошукове просування сайтів в Google від SEO.UA підійде, коли:

  • компанія існує на ринку понад рік;

  • планується розширення;

  • ринок сформувався та встановився;

  • основна локалізація – мегаполіс;

  • у кількох областях відкрито філії.

Інвестувати свої кошти саме у цей інструмент просування ресурсів буде правильним рішенням, оскільки воно окупиться дуже швидко. Даний спосіб допоможе залучити велику аудиторію та збільшити продаж у кілька разів.

Користувач інтернету (потенційний покупець) за бажання купити товар чи послугу в більшості випадків звертається до пошукових систем: це економить час, допомагає оцінити якість та ознайомитися з відгуками. Саме там він побачить ваш сайт, зайде на нього та зробить замовлення.

Без SEO-оптимізації ваш сайт буде знаходитись на далеких позиціях, що зменшить впізнаваність та привабливість, оскільки понад 75% людей не дивляться навіть на другу сторінку.



Схожі матеріали:
👁 318
Категорія: Прес-реліз
Теги: seo, SEO просування сайтів, SEO-оптимізація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ