Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.02.2015

Лубенська ОДПІ: На «гарячі» запитання відповідають фахівці


Під час сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія» запитувачі отримали відповіді на всі запитання


Лубенська ОДПІ: На «гарячі» запитання відповідають фахівціМинулого тижня в Лубенській ОДПІ щодня проводились сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань внесення змін до законодавчих актів щодо оподаткування та єдиного внеску, які набирають чинності у 2015 році. На запитання платників податків відповідали керівники структурних підрозділів за відповідними напрямками роботи.

 Запитувачів цікавили нововведення  до Податкового кодексу, зокрема в частині запровадження : акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів (пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, нафтопродуктів, скрапленого газу та іншого палива); податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, земельного податку, а також зміни щодо нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 Найбільше питань, які були порушені в ході проведення сеансів телефонного зв‘язку „гаряча лінія” стосувалися оподаткування об’єктів нежитлової нерухомості, яка перебуває у власності як суб’єктів господарювання, так і громадян, зокрема : ставки податку, пільги, порядок та строки сплати, а також відповідальність за несплату вказаного податку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звернення військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату

 Під час сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія» запитувачі отримали відповіді на всі запитання, а також індивідуальні консультації з питань застосування на практиці окремих норм податкового законодавства.

 Нагадуємо, що у разі виникнення запитань щодо податкового законодавства можете зателефонувати до Контакт - центру ДФС України за номером 0-800-501-007, а також скористатися «Загальнодоступним інформаційно – довідковим ресурсом» за електронною адресою http://zir.minrd.gov.ua або через веб - портал Державної фіскальної служби України (вкладинка «Загальнодоступний інформаційно – довідковий ресурс»).

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 836
Категорія: Актуально
Теги: запитання, Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ