Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2022

Mayman Aerospace представив готовий до польотів літаючий мотоцикл Speeder


Speeder має модульну конструкцію і може бути налаштований для автономного або дистанційно-пілотованого польоту


літаючий мотоцикл Speeder

JetPack Aviation продемонструвала плоди своєї праці у вигляді готового до польоту прототипу P2 Speeder. Мотоцикл Speeder дебютував під новим брендом JetPack Aviation Mayman Aerospace, який був створений для розробки мікро-спідерів вертикального зльоту і посадки.

P2 Speeder є третім повномасштабним прототипом, який компанія провела на шляху до остаточного варіанту. Він оснащений вісьмома реактивними двигунами, які працюють на стійкому авіаційному паливі (SAF), з привабливим глянсовим незграбним корпусом з вуглецевого волокна та ергономічним положенням пілота, розробленим для аеродинамічних характеристик, щоб максимізувати ефективність польоту.


літаючий мотоцикл Speeder
 

Безпека також є основним напрямком із запатентованою бортовою комп'ютерною системою, яка миттєво перебалансує тягу двигуна у разі несправності двигуна. Простота використання також на першому місці: піднятися у повітря має бути так само просто, як натиснути кнопку запуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська компанія Інфоком розробляє «народний електромобіль» із швидкою заміною акумуляторів

Speeder має модульну конструкцію і може бути налаштований для автономного або дистанційно-пілотованого польоту. Хоча він призначений для поліцейських, рятувальних та військових додатків як невеликий особистий літак вертикального зльоту та посадки, автономні або дистанційно-пілотовані конфігурації значно розширять потенційні області застосування.

літаючий мотоцикл Speeder
 

До таких застосувань відносяться пожежогасіння, де він може перевозити антипірен у подвійних баках зі швидким завантаженням і скидати або розпорошувати вміст на пересіченій місцевості або на високі цілі в міру необхідності, а також в екстреній медичній евакуації, де пацієнтів можна прив'язати до швидкознімних носилок для швидкого транспортування . Він також може бути промисловим вантажним транспортом, здатним літати у вантажному режимі на відстань до 644 км зі швидкістю понад 805 км/год при перевезенні вантажів до 450 кг.


літаючий мотоцикл Speeder
 

«Ми запустили JetPack Aviation десять років тому і ця назва добре послужила розвитку нашої технології JetPack, але оскільки ми дивимося в майбутнє, нам потрібен був бренд який чітко визначав би наш професійний, а не споживчий, продукт Speeder і ринки». - сказав Мейман. «Mayman Aerospace розсуває межі польотів вертикального зльоту та посадки і продовжуватиме впроваджувати інновації та впроваджувати нові технології, включаючи водневі турбінні двигуни, електричні вентиляторні реактивні двигуни та турбовентиляторні двигуни, складні датчики для автономного роїння та, можливо, навіть надзвуковий політ.


літаючий мотоцикл Speeder
 

Компанія заявляє, що працює з FAA над сертифікацією Speeder та веде переговори з потенційними клієнтами у сфері національної оборони, перевезення критично важливих вантажів, гасіння лісових пожеж та надання допомоги у разі стихійного лиха.

Схожі матеріали:
👁 608
Категорія: Технології
Теги: літаючий транспорт, Літаючий мотоцикл, JetPack Speeder




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ