Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.05.2019

Металопластикові труби: вдале поєднання пластика і алюмінію


Металопластикові труби мають дуже високу якість, можуть витримувати великий тиск


Металопластикові труби є найбільш затребуваними, і майже кожен власник будинку віддає перевагу саме цим трубам. Металопластикові труби мають дуже високу якість, можуть витримувати великий тиск і є придатними дуже довгий час. У статті розглянуте те, чому ці труби є такими хорошими.

При заміні труб в домашній системі водопостачання перед кожним власником будинку або квартири завжди встає питання, а які ж труби краще встановлювати? Тут перебираються усі варіанти, починаючи із звичних залізних труб і закінчуючи новітніми типами труб - полівінілхлоридними. Варто відмітити, що серед цих усіх труб найбільш почесне місце займають металопластикові труби. Вони отримали визнання не в одній країні і схвалені багатьма фахівцями.

Фітинги для труб
 

Фітинги для труб

Для з'єднання труб різного діаметру, різних матеріалів, створення поворотів, розгалужень, а також герметичного з'єднання окремих частин трубопроводу застосовуються фитинги для металлопластиковых труб https://valtec.in.ua/fitingi/.

Залежно від призначення фітинг ділиться на:
  • відведення
  • кути
  • трійники
  • хрестовини
  • заглушки штуцери
  • муфти

Металопластикові труби та їх складові

Як би це не здавалося дивно, але металопластикова труба - це конструкція з п'яти шарів. У нашому уявленні відразу виникає проста залізна труба, в якій усі її стінки є залізними і один шар, а тут п'ять.

Найважливішими з усіх цих шарів є три, а саме, внутрішній шар пластика, шар алюмінію і верхній зовнішній також шар пластика. Між цими шарами знаходяться два шари клею, які забезпечують міцність усієї конструкції, а, отже, і труби. Кожен з цих шарів виконує окрему функцію і зрештою вони утворюють якісну трубу, яку люди встановлюють у своєму домі.

Пластик є поліетиленом спеціальної модифікації. Як відмічають експерти, так і показує практика, цей поліетилен дуже щільний. Для виготовлення цього поліетилену була розроблена спеціальна технологія, в результаті якої поліетилен отримує високу міцність і здатність витримувати тиск рівну 70 барам.

Окрім цього цей поліетилен практично не вступає в хімічну реакцію з багатьма хімічними речовинами, він не окислюється. Ще однією перевагою цього поліетилену є те, що він не обростає мікроорганізмами, і на нім не відкладаються солі. Варто відмітити, що шорсткість поверхні пластика в металопластикових трубах складає 0, 004 міліметри. В результаті таких властивостей пластика металопластикові сурми не піддаються корозії, не засмічуються зсередини, а також зберігають високі гідравлічні характеристики.

Схожі матеріали:
👁 592
Категорія: Прес-реліз
Теги: фітінги, труби, Металопластикові труби, З'єднання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ