Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.01.2024

Мультикоптер Songar оснастили 40-мм барабанним гранатометом


Безпілотник Songar оснащений камерою з денним та нічним каналами, що передають відео в режимі реального часу


Мультикоптер Songar

Турецькі компанії Asisguard та Repkon Savunma Sistemleri успішно встановили 40-мм барабанний гранатомет RDS40-MGL на мультикоптер Songar.

Безпілотник Songar оснащений камерою з денним та нічним каналами, що передають відео в режимі реального часу. Вага мультикоптера складає 25 кілограмів, дальність дії 16 км, висота польоту 2,8 км.

Songar може бути оснащений стрілецькою зброєю у вигляді штурмової гвинтівки, кулемета або 40 мм гранатомета і здатний скидати невеликі бомби. Для прицілювання безпілотник використовує дані з камер та лазерного далекоміра.

Мультикоптер Songar
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відновлювані джерела енергії, вітер і сонце, в 2023 році вперше в історії Німеччини забезпечили 52% електроенергії

Конструкція, на яку кріпиться озброєння, здатна мінімізувати віддачу після пострілу. БПЛА здатні нести боєзапас у 200 набоїв 5,56х45-мм та оснащений системою автоматичного ведення вогню.

Схожі матеріали:
👁 232
Категорія: Технології
Теги: Дрон, безпілотник, мультикоптер, Гранатомет, БПЛА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ