Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2022

Перший у світі гідравлічний гібридний мультикоптер зможе пролетіти до 900 км.


Компанія Flowcopter розробила важкий дрон великої дальності


Компанія Flowcopter розробила важкий дрон великої дальності

Дрони є ідеальними для логістики та огляду морських вітряних турбін та бурових платформ. Але електричні безпілотники не мають достатньої дальності, щоб полетіти на сотні кілометрів від берега, тому їм потрібне судно підтримки в морі та ніжні електродвигуни не витримують суворих умов.

Компанія Flowcopter розробила важкий дрон великої дальності, щоб допомогти операторам оптимізувати вантажні, геодезичні та пошуково-рятувальні операції. Дрони великої вантажопідйомності працюватимуть з двигунами внутрішнього згоряння, сертифікованими для авіації, які управлятимуть цифровими поршневими насосами, розробленими для суворих умов.

З їх допомогою можна розподіляти та регулювати гідравлічний потік між рядом різних виходів, миттєво реагуючи на команди цифрового управління, що дуже важливо для балансування БПЛА, що літає. Гідравлічні двигуни повністю герметичні та призначені для роботи в екстремальних морських умовах. Кожен із них забезпечуватиме потужність до 96 кВт (129 л.с.) при вазі 5,5 кг та ціні менше 1000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль Shinkansen, натхненний Mitsubishi, являє собою високошвидкісну подорож майбутнього

Компанія заявляє, що вага гідравлічних двигунів, цифрового поршневого насоса, газового двигуна та його паливних баків може бути значною, але порівняно з вагою літієвих батарей та обмеженим діапазоном електричних дронів їхній гідравлічний дрон є багатообіцяючим. Flowcopter здатний літати понад 6 годин на відстань до 900 км. За кілька хвилин до заправки він може продовжити політ. Коротші польоти можуть полегшити корисне навантаження до 150 кг, що робить безпілотник більш автономним засобом доставки на короткі відстані.

Компанія Flowcopter розробила прототип на основі звареної металевої рами та провела кілька льотних випробувань. На відео, прототип, здається, відривається від землі незалежно від його зовнішнього вигляду, і оскільки це перший у світі гібридний мультикоптер з гідравлічним приводом, це вважається вражаючим досягненням.

Схожі матеріали:
👁 578
Категорія: Технології
Теги: Дрон, мультикоптер, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ