Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.04.2022

Компанія Eurolink Systems представила багатоцільовий міні-дрон Beluga


Компанія Eurolink Systems представила багатоцільовий міні-дрон Beluga для застосування у військових та громадських цілях


Eurolink Systems представила багатоцільовий міні-дрон Beluga

Італійська компанія EuroLink Systems, виробник технологічних рішень, представила міні-дрон Beluga, літальний апарат подвійного призначення, готовий до розгортання будь-де, від пустелі до Арктики.

Новий ультрасучасний багатороторний безпілотник поєднує в собі дизайн, натхненний біотехнологіями та високопродуктивні характеристики, які роблять його придатним для широкого спектру завдань — від застосування у військових чи громадських цілях, таких як розвідка на ближній відстані, пошук та порятунок до застосування безпеки для комерційного використання в тривимірному картографуванні місцевості, додатках підтримки міської логістики, виявленні загроз та терміновому медичному транспортуванні.

Beluga розроблялася протягом трьох років і поєднує в собі технічний досвід Eurolink Systems з формами самої природи, що призвело до елегантного дизайну та багатої технічної функціональності. Дрон може літати з максимальною крейсерською швидкістю до 112 км/год, протягом 60 хвилин з вагою 1,5 кг корисного навантаження.

Eurolink Systems представила багатоцільовий міні-дрон Beluga
 

Компанія стверджує, що підготовка дрону до польоту займає лише дві хвилини. У розкладеному вигляді Nano Mini Drone має розмір рами 98 см, довжину 63 см, максимальну висоту 45 см та максимальну злітну вагу до 10 кг. Він оснащений малошумними пропелерами для безшумної роботи та має клас захисту IP67 для захисту від води, пилу та піску. Крім того, міні-дрон може працювати при температурі від -22 до 55 градусів за Цельсієм та протистояти вітру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лазерна зброя «Залізний промінь» здатна вражати одночасно кілька цілей

Beluga спроектована так, щоб бути дуже адаптивною та настроюваною, і може бути налаштована з різними камерами. Крім того, дрон може інтегрувати широкий спектр датчиків (EO/IR, мультиспектральний, лідар, георадар, лазерний вказівник, радіочастотний уловлювач, CBNR та інші), що робить його використання практично необмеженим. Більш того, безпілотник Beluga може бути оснащений опціональною бортовою обробкою штучного інтелекту, що розширює діапазон та різноманітність його додатків. Він також підтримує групові операції, 4G/5G та супутниковий зв'язок, а також цивільні чи військові транспондери.

Схожі матеріали:
👁 524
Категорія: Технології
Теги: автономний дрон, безпілотник, Дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ