Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2022

Дрон-невидимка VR Drone Helicopter призначений для секретних місій у міських умовах


На відміну від звичайної форми квадрокоптера більшості дронів, цей має подібність до радіокерованого вертольота


Дрон-невидимка для секретних місій у міських умовах

Коли ми думаємо про дрон, перше, що спадає на думку - це квадрокоптер. Але дрон-невидимка VR Drone Helicopter є чимось іншим, з його вертолітною естетикою і швидкістю.

Очікувана мета цього концептуального проекту полягає в тому, щоб надійний безпілотний дрон середнього розміру швидко літав у містах, ефективно доставляючи важливі невеликі вантажі. Це має сенс у нинішні неспокійні часи у світі, змученому війнами та пандеміями. На відміну від звичайної форми квадрокоптера більшості дронів, цей має подібність до радіокерованого вертольота. Ось чому назва цього літального апарату – VR Drone Helicopter.

Дрон-невидимка для секретних місій у міських умовах
 

Автор концепту Владислав Куликов зобразив цю витончену машину, натхненну тілом птаха. Здається плаваюча кабіна в рамі підтверджує цей факт. Задні ноги та нахил уперед надають пташиного характеру всьому дизайну. Верхній гвинт обертається, забезпечуючи підйомну силу, а хвостовий гвинт забезпечує спрямований рух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Manta розробляє новий eVTOL для швидких медичних авіаперевезень

Частина віртуальної реальності дрону походить від функції, керованої гарнітурою VR, коли віддалена людина може керувати цією машиною у чутливих чи небезпечних зонах з повним усвідомленням оточення.


Дрон-невидимка для секретних місій у міських умовах
 

Тут чималу роль грає аеродинаміка, тому аеродинамічна настройка кузова грає вирішальну роль. Вид зверху та бічний рендеринг показують, скільки деталей було витрачено на зниження непотрібної ваги для максимальної підйомної сили та маневреності.

Схожі матеріали:
👁 1128
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, Дрон, автономний дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ