Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2022

Тяжкий дрон Firefly може нести корисне навантаження 45 кг і перебувати в повітрі до 7 годин


Американський стартап Parallel Flight Technologies розробив важкий дрон Firefly, який може літати протягом двох годин із вантажем у 45 кг


Дрони давно використовуються для різних цілей: фото-виді зйомка, у військових цілях, для сільського господарства, доставки вантажів та пошуково-рятувальними службами, але у них ще відносно короткий час польоту та обмежена вантажопідйомність.

Тяжкий дрон Firefly
 

Американський стартап Parallel Flight Technologies розробив важкий дрон Firefly, який може літати протягом двох годин із вантажем у 45 кг. Завдяки своїй вантажопідйомності, значній максимальній тривалості польоту та універсальності він дозволяє відкривати нові можливості у своєму сегменті.

Безпілотник Firefly важить трохи більше 54 кг, має висоту майже метр та розмах крил 1,6 метра. Його пропелери мають довжину 1 метр, і він оснащений акумулятором на 60 В та ємністю 5000 мАг. Дрон оснащений запатентованою технологією Parallel Hybrid Electric Multirotor (PHEM), яка дає платформі можливість піднімати 45 кг корисного навантаження, не включаючи паливо протягом більше двох годин. Відповідно до Parallel Flight Technology, це вдесятеро довше, ніж у будь-якого існуючого аналогічного рішення.


Тяжкий дрон Firefly
 

Якщо необхідно перевезти вантаж до 18 кг, цей дрон може літати протягом 4 годин, а якщо вантаж до 4,5 кг, то час польоту збільшується до семи годин. Він також може продовжувати політ у разі відмови двигуна. Тяжкий дрон може розвивати максимальну швидкість 160 км/год). Компанія заявляє, що зрештою він буде розроблений для перевезення вантажу до 453 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому люди збирають монети

Firefly може допомогти пожежникам у польових умовах, доставляючи критично важливі матеріали, такі як інструменти, паливо, продукти харчування та воду. На відміну від гелікоптерів, дрон може літати в умовах нульової видимості, в умовах сильного диму та вночі. Компанія також розробляє рішення для точкового пожежогасіння, що дозволяє дронам виявляти вогнища загоряння та скидати воду прямо на них, коли пілотовані літальні апарати приземляються.

Схожі матеріали:
👁 613
Категорія: Технології
Теги: автономний дрондрон-рятувальник, Дрон, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ