Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.07.2022

На Черкащині російські ракети потрапили у фермерське підприємство


Вдень у суботу росіяни випустили по Україні шість ракет, чотири з них збили


ракетний удар

Росіяни вдень у суботу, 16 липня, завдали ракетного удару по Україні, випустивши з Каспійського моря шість ракет. Чотири з цих ракет збили сили протиповітряної оборони, дві влучили у сільськогосподарське підприємство на Черкащині.

Як повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, російські ракети влучили в сільськогосподарське підприємство в Чигиринській територіальній громаді Черкаської області. Загалом там пролунало два вибухи.
 
«Під час повітряної тривоги маємо два вибухи в одному із сіл Чигиринської тергромади. Ворог поцілив у сільгосппідприємство. На місці працюють рятувальники. Попередньо без жертв. Знищено сільгосптехніку та завдано шкоди нечисельному поголів’ю худоби», – написав він у Facebook.

Водночас, за інформацією командування Повітряних сил Збройних сил України, загалом росіяни о 15:20 випустили з Каспійського моря по Україні шість крилатих ракет Х-101, чотири з них сили протиповітряної оборони збили над Дніпропетровською і Запорізькою областями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росіян паніка: за тиждень HIMARS завдали 50 ударів без жодного промаху
 
«Близько 15:20 16 липня стратегічні бомбардувальники Ту-95МС російських окупаційних військ завдали ракетного удару по Україні з району Каспійського моря. Ворог випустив шість ракет типу Х-101(Х-555). Близько 16:30 чотири ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування “Схід” на Запоріжжі та Дніпропетровщині. Решта влучила у сільськогосподарське підприємство на Черкащині», – сказано в повідомленні.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук уточнив, що на Дніпропетровщині ППО збила три російські ракети.

Зазначимо, що у цей період повітряну тривогу було оголошено по всій Україні.

Схожі матеріали:
👁 301
Категорія: Актуально
Теги: ракетний удар, РФ, Черкащина, Сільськогосподарське підприємство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ