Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.05.2020

На Полтавщині діє обласна Комплексна програма соціального захисту


На Полтавщині діє обласна Комплексна програма соціального захисту і соціального забезпечення населення


В травні 2020 року на виконання обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013-2020 роки  Центром по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області спільно з рай (міськ) управліннями соціального захисту населення забезпечена виплата додаткових соціальних гарантій за рахунок коштів обласного бюджету окремим категоріям сімей з дітьми.


На Полтавщині діє обласна Комплексна програма соціального захисту

Зокрема:
 
    щомісячної допомоги сім’ям з дітьми загиблих (померлих) учасників АТО, ООС, яким встановлено статус відповідно до статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  всім  сім’ям, у розмірі прожиткового мінімуму на одну особу ( 2027,00 грн. ).

    разової грошової допомоги сім’ям,  у складі яких є діти з інвалідністю, яка пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи. Виплата проведена всім сім’ям з розрахунку по 2,5 тис. грн. кожній дитині  з інвалідністю.

Департамент соціального захисту населення Полтавського блдержадміністрації


Схожі матеріали:
👁 575
Категорія: Соціальний захист
Теги: соціальне забезпечення, населення, Соціальний захист, програма




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ