Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.12.2017

Новий рік 2018 — як зустрічати і що вдягнути?


Як правильно зустрічати Новий рік


Новий рік 2018 — як зустрічати і що вдягнути?Наближається найчарівніше свято - Новий рік 2018.

Як зустрічати його, підкажуть астрологи, добре знайомі з характером Жовтої Земляний Собаки, покровительки  земного циклу тривалістю в 365 днів.

Ознайомтеся з тим, що краще одягти, приготувати, подарувати в новорічну ніч, щоб на всі 100% заручитися підтримкою цієї доброї і домашньої тварини.

Де і з ким зустрічати рік Жовтого Земляного Собаки

Покровителька Нового 2018 року – добра, мудра, врівноважена. Собака не любить зайвої пишноти, фурору, вихвалянь – їй по духу ближче затишок, комфорт і тепло домашнього вогнища. Є декілька варіантів, як зустріти  новорічну ніч, але в будь-якому випадку святкування не повинно бути дуже гучним і урочистим. Сплануйте свято ретельно, щоб Собака принесла вам лише успіхи та море позитивних емоцій.

Вдома з рідними і близькими

Новий рік – сімейне свято і так як Собака дуже цінує підтримку домашніх традицій, тому правильніше буде провести новорічну ніч вдома, у колі близьких людей. Хоча за східним календарем Жовта Собака стане повноправною господинею планети тільки 16 лютого 2018 року. Але задобрювати розумну тварину починайте вже з настанням грудня. Оригінально прикрашайте своє сімейне гніздечко, приготуйте вишукані страви до святкового столу, створіть в будинку теплу атмосферу любові і свята – тоді ви точно не залишитеся без уваги покровительки 2018 року.

На турбазі в дружній компанії

Якщо ви молоді, активні і просто не вмієте жити без пригод, ризикніть зустріти Новий рік серед засніжених гірських вершин в компанії вірних, надійних друзів. Собака це обов’язково оцінить, адже вона теж завжди залишається відданою своєму господареві. Тихе морозне повітря, мелодійне потріскування хмизу, божественний запах м’яса, приправленого ароматним димком – краще романтики для проведення новорічної ночі і не придумаєш. Головне, пам’ятайте про міру спиртного, якщо раптом вирішите зігрітися чим-небудь міцніше шампанського, адже Собака на дух не переносить п’яних.

В екзотичній країні

Якщо вам набридло зустрічати Новий рік взимку, в шубах, рукавицях і теплих чоботях, можете випити шампанського під заповітний бій курантів де-небудь біля моря, в затишному бунгало або відпочиваючи на гарячому піску. Перетворювати святкування 2018-го року в гучні танці з бубнами або з вінками яскравих кольорів не потрібно, щоб не розсердити господиню наступного земного циклу. Доречніше буде провести цей вечір тихо, по-домашньому, хоч і далеко від дому. Відверті бікіні або вбрання з барвистим принтами для зустрічі року Собаки не підходять, краще візьміть на відпочинок легку простеньку сукню.

Як правильно зустрічати Новий рік

Чотиринога покровителька майбутнього року – тварина домашня, спокійна. Їй неприємні галасливі компанії, гучні хороводи, напівп’яні танці до ранку, хоча вона зовсім не проти веселих дружніх посиденьок з цікавими оригінальними конкурсами та розвагами. Зустрічати саме довгоочікуване і казкове свято слід спокійно, без зайвої помпезності, а програму новорічної ночі ретельно продумати наперед. Святкових феєрверків, хлопавок ніхто не відміняв, але все має бути в межах розумного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні привітання та побажання З Новим роком у віршах

Традиції і прикмети

Давня народна приказка рекомендує Новий рік зустрічати з чистою душею, залишивши в минулому всі свої образи, негаразди, нещастя, неодмінно сподіваючись на світле майбутнє. Перед заповітним святом обов’язково очистіть дім від сміття, щоб наступні 365 днів в ньому панував порядок, затишок, благополуччя. Можна взяти приклад з італійців, які напередодні Нового року викидають з вікон старі непотрібні речі, свято вірячи, що незабаром вони замінять їх новими. Разом зі старим мотлохом постарайтеся розпрощатися і з скопившимся негативом всередині себе.

Вибір новорічного вбрання

Вже на початку грудня більшість представниць прекрасної статі замислюються про те, а у чому ж будуть відзначати головне свято року. Кожна дівчина намагається підібрати вбрання, що  підкреслює достоїнства і приховує недоліки її статури. Однак зустрічати рік Собаки слід красивою, але простому і лаконічному одязі, оскільки ця тварина не любить зайвої пишності та ошатності, хоча і скромності не повинно бути занадто.


Новий рік 2018 — як зустрічати і що вдягнути?
 

В якому кольорі зустрічати Новий рік

За східним календарем наступний рік пройде під егідою Жовтої Земляної Собаки. Астрологи вважають, що колір вбрання для новорічної вечірки повинен бути відповідним. Це зовсім не означає, що можна одягати тільки жовте. Вибирайте костюми коричневих тонів і всіх теплих відтінків жовтого: пісочного, лимонного, оливкової, гірчичного, золотого. У поєднанні з основним кольором добре виглядатимуть елементи чорного, червоного і світло-рожевого, але з цими тонами будьте обережні, вони не дуже подобаються Собаці.

Схожі матеріали:
👁 959
Категорія: Актуально
Теги: Новий рік




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ