Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2022

Omnipod являє собою бачення LG майбутньої мобільності


Коли пасажири входять, автомобіль омиває їх потоком іонізованого повітря «щоб забрати пил та мікроби»


Omnipod являє собою бачення LG майбутньої мобільності

Ми не тільки бачимо, як автовиробники прихильні до електричного майбутнього, але й інвестують у технології автономного водіння. Гігант електроніки LG працює над мобільним домашнім офісом під назвою Omnipod.

Зовні він схожий на автономні модулі, такі як e-Palette, SC-1 і Zoox і задуманий як модульне розширення будинку, яке «служитиме практично будь-яким простором від офісу до студії звукозапису».

Перше, що ви помітите, коли єдині бічні двері підніметься, запрошуючи вас усередину - це "Екран мета навколишнього середовища", як його називає LG. Тут буде штучний інтелект-помічник на ім'я Реа, який задовольнить усі ваші потреби.

Коли пасажири входять, автомобіль омиває їх потоком іонізованого повітря «щоб забрати пил та мікроби». В Omnipod також вбудована шафа LG Styler, в якій використовується технологія іонізації для освіження будь-якого одягу (наприклад, піджака або ділового костюма) та взуття, поміщених усередину.

Пасажирські сидіння в концепті є поєднанням зручних лавок у вигляді диванів і крісел, що обертаються, а цифровий помічник буде налаштовувати численні дисплеї автомобіля відповідно до заданої метою, пропонуючи приладову панель для відображення важливої ​​інформації.


Omnipod являє собою бачення LG майбутньої мобільності
 

 Мультимедійні екрани можна об'єднати в великі цифрові стіни або повністю відключити, а освітлення в салоні приглушити, щоб пасажири могли прилягти і трохи подрімати. Внутрішні датчики та тепловізійна камера можуть навіть контролювати якість сну користувача, частоту серцевих скорочень та температуру тіла.

Якщо ви відчуваєте голод, поки автономний Omnipod котиться, поруч із дверима є холодильник із двома ящиками для охолоджених напоїв, який увінчаний індукційною плитою для приготування гарячих страв. У салоні є система моніторингу, яка може автоматично регулювати температуру та освітлення для комфорту пасажирів, і хоча немає згадки про інтегровані аудіосистеми, враховуючи форму компанії в таких речах, користувачі, ймовірно, можуть очікувати на звукову систему з пристойним звуком.

Коли кабіна звільнилася, цифровий помічник може увімкнути ультрафіолетове освітлення та налаштувати роботів-пилососів на роботу, а також переконатися, що простір чистий для повернення користувача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mayman Aerospace представив готовий до польотів літаючий мотоцикл Speeder

LG вважає Omnipod здатним до повної автономності, з вбудованими зовнішніми датчиками та камерами огляду, які стежать за тим, що відбувається навколо автомобіля, хоча для людей, які воліють брати на себе керування, увімкнено режим водіння.

Omnipod являє собою бачення LG майбутньої мобільності
 

За бажання ці зовнішні камери можуть транслюватися на дисплеї кабіни в режимі реального часу, а цифрова карта в реальному часі, створена науково-дослідною лабораторією LG і HERE Technologies, може бути спрямована на мультимедійний екран.

Цей підключений транспортний засіб, ймовірно, використовуватиме 6G або будь-яку майбутню технологію мобільного зв'язку до того часу, коли він вирушить у дорогу. Тим не менш, це багато в чому концепція, що демонструє технології LG та її бачення майбутнього автономного транспорту для нашого способу життя.

Схожі матеріали:
👁 521
Категорія: Технології
Теги: електротранспорт, електромобіль, lg, автовиробник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ