Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.09.2021

Автовиробник GM представив серію нових електродвигунів для своїх майбутніх електромобілів


Нові електродвигуни можна конфігурувати різними способами для різних потреб в потужності і крутящому моменті


З виходом Bolt EV в 2016 році GM вже довгий час займається продажем електромобілів, але автовиробник застряг на старіших технологіях електромобілів і ось GM починає випуск нових електромобілів Ultium з новими електродвигунами власної розробки.

Автовиробник GM представив серію нових електродвигунів
 

На конференції Mackinac, президент General Motors Марк Ройсс представив групу з трьох абсолютно нових двигунів GM, які будуть використовуватися в її електромобілях на базі Ultium.

Ось три нових електродвигуна:
  • Двигун з постійним магнітом, передній привід, 180 кВт
  • Двигун з постійними магнітами, задній і передній привід, 255 кВт
  • Асинхронний двигун з повним приводом 62 кВт
Ройсс прокоментував нові електродвигуни, - «Двадцять років розробки систем електроприводу і більше 100 років розробки великосерійних автомобілів допомагають GM швидко перейти від звичайних автомобілів до електромобілів. Наша вертикальна інтеграція в цьому просторі, що охоплює як обладнання, так і програмне забезпечення, допомагає нам контролювати нашу долю і дає нам значну конкурентну перевагу».

Нові електродвигуни можна конфігурувати різними способами для різних потреб в потужності і крутящому моменті. Наприклад, майбутній Hummer EV може бути оснащений до трьох двигунів потужністю 255 кВт.


Автовиробник GM представив серію нових електродвигунів
 

GM також представила свій новий контролер мотора Ultium Drive. Інженери GM також розробили програмне забезпечення для контролерів двигунів Ultium Drive, яке є ключем до задоволення потреб в силових установках різних типів транспортних засобів з мінімальним набором компонентів. Новий контролер також буде вперше представлений в новому GMC Hummer EV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інженери з Японії створили роботизовану «третю руку» для допомоги в повсякденних справах

Силова електроніка електромобілів GM на базі Ultium буде інтегрована безпосередньо в блоки Ultium Drive, що знизить витрати, вага і складність виробництва при одночасному підвищенні надійності. Інвертор і інша силова електроніка, така як додатковий силовий модуль і вбудований модуль зарядки, будуть перебувати в коробках, всередині блоків GM Ultium Drive.

Автовиробник GM представив серію нових електродвигунів
 

GM заявляє, що її нова силова електроніка матиме «на 50% менше маси й обсягу», ніж їхні нинішні електромобілі, але при цьому «на 25% більше».

Схожі матеріали:
👁 451
Категорія: Технології
Теги: General Motors, електромобіль, Електродвигун, автовиробник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ