Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.08.2022

Переказ коштів за допомогою мобільного додатку Rebell Pay: легко, зручно, швидко


Що потрібно знати про мобільний додаток Rebell Pay?


Переказ з картки на картку


Бойові дії, які відбуваються на території України, змусили мільйони сімей переїхати до більш безпечних місць – на заході країни або ж за кордоном. У цей складний час за допомогою сервісу Rebell Pay можливо швидко перекинути гроші з картки на картку, навіть якщо людина знаходиться в Польщі чи іншій країні, або ж із-за кордону рідним та друзям, які залишились в Україні.

Що потрібно знати про мобільний додаток Rebell Pay?

Сервіс Rebell Pay є посередником, який дозволяє легко, всього в декілька кліків, безпечно перерахувати кошти з карти на карту іншої особи. В той же час, додаток не є електронним гаманцем, а тому не має призупинених рахунків та не зберігає собі кошти, які були переказані, на будь-якій стадії транзакції.

Переказ коштів з картки на картку пришвидшує проведення операції транзакції, оскільки не потрібно вводити довгий номер банківського рахунку особи та інших її даних. Пластикові картки випускаються, прив’язуючись до персонального банківського рахунку людини, а тому гроші, надіслані на картку в результаті транзакції надходять на банківський рахунок одержувача.

Мобільний застосунок підходить для використання власниками будь-яких карток Visa чи MasterCard та, які мають мобільні телефони з операційними системами iOS або Android. Завантажити додаток Rebell Pay можна через Google Play або App Store, а також за допомогою нашого сайту https://www.rebellpay.com.

Переваги використання мобільного застосунку

Додаток Rebell Pay надає можливість перекинути гроші з картки на картку як по Україні, так і на міжнародному рівні. Окрім цього, сервіс має багато інших переваг:

  • Безпека. Додаток відповідає стандартам IT-безпеки, що підтверджується сертифікатом про відповідність стандарту PCI DSS.

  • Легкість. Для того, щоб перерахувати на картку гроші необхідно знати тільки номер картки одержувача і все. При цьому одержувач не обов’язково повинен бути зареєстрованим у додатку.

  • Зручність. Дані постійно оновлюються, а тому в разі необхідності можна знайти повну інформацію про вихідні та вхідні платежі.

  • Швидкість. Час надходження грошового переказу зазвичай становить до 5 хвилин. Рідко бувають випадки, коли він триває трішки більше.

  • Можливість обирати різну валюту для переказу. Це можуть бути популярні валюти – гривня, злотий, євро чи долар, або ж валюти, які рідше використовуються – фунт стерлінгів, канадський долар чи китайський юань.

  • Можливість одразу дізнатись, скільки буде коштувати комісія за переказ коштів. Суму можна обчислити за допомогою калькулятору, обравши валюту в якій буде здійснюватись переказ, відправленої та отриманої суми.

Яку інформацію необхідно надати, аби зареєструватись в додатку?

Для того, щоб зареєструватись в мобільному застосунку Rebell Pay, його необхідно завантажити на свій смартфон з операційною системою iOS або Android. Для реєстрації необхідно вказати:

  • Номер телефону. Його необхідно буде підтвердити. Для цього на телефон прийде повідомлення з кодом, який необхідно вказати в додатку.

  • Своє повне прізвище та ім’я, яке вказано в паспорті та дату народження. Для того, щоб мати можливість за допомогою додатку переказати кошти з картки на картку необхідно пройти електронну верифікацію посвідчення особи.

  • Поточну адресу проживання та адресу електронної скриньки.

  • Додати номер власної картки Visa або MasterCard.

  • Придумати та встановити власний пароль, який будете використовувати для входу в мобільний застосунок.



Схожі матеріали:
👁 756
Категорія: Прес-реліз
Теги: мобільний додаток Rebell Pay, мобільний застосунок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ