Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.08.2021

Переваги лазерної епіляції


Лазерна епіляція - ідеальне рішення для людей, які хочуть весь час насолоджуватися гладкою шкірою


Лазерна епіляція - одна з найбільш часто використовуваних процедур в салонах краси та центрах косметології. І жінки, і чоловіки все частіше і частіше хочуть видаляти небажане волосся назавжди. Процедури, що проводяться за допомогою сучасних апаратів, безпечніше і комфортніше, ніж кілька років тому. Однак на користь вибору лазерної епіляції каже і її висока ефективність.

Лазерна епіляція

Ефекти лазерної епіляції

Найважливіша перевага лазерної епіляції - ефективність. Хоча всі інші методи видалення небажаного волосся необхідно повторювати часто, лазер видаляє волосся надовго.

Після першої серії процедур:
  • досить повторювати епіляцію кожні кілька місяців,
  • волоски що з'являються, стають набагато тонше, ніж раніше.
Лазерна епіляція - ідеальне рішення для людей, які хочуть весь час насолоджуватися гладкою шкірою і не думати про небажане волосся, наприклад, перед тим, як піти в басейн або перед тим, як надіти спідницю.

Лазер вирішує ще одну проблему, з якою стикаються користувачі восків і механічних епіляторів, - він запобігає вростання волосків в шкіру і запалення волосяних фолікулів. Ці проблеми найбільш помітні на тонкій ніжній шкірі. Лазерна епіляція зони бікіні і пахв забезпечує тривалий ефект гладкої шкіри без роздратування і прищиків після кожної процедури домашньої епіляції.

Сучасні апарати для лазерної епіляції

Послуги в області лазерної епіляції з'явилися в індустрії краси давно, але не відразу стали привабливою альтернативою, наприклад, воскової депіляції. Пристрої старого покоління можуть викликати роздратування шкіри, а при неправильному використанні - навіть рубці. Крім того, лікування було дуже болючим і дорогим, і така комбінація ефективно відлякувала навіть людей, для яких надмірне оволосіння було серйозною проблемою.

Лазерні апарати нового покоління ефективно усувають всі перераховані вище недоліки лікування, часто пропонуючи клієнтам і косметологів набагато більше. Прикладом може служити лазер Lumenis Light Sheer ET, яким користуються фахівці косметології. Завдяки сучасній технології лазер не тільки ефективно видаляє волосся, але і сприяє зменшенню пігментних і капілярних змін на шкірі. Апарат дозволяє проводити процедури людям будь-якого кольору шкіри і навіть на засмаглій шкірі.

Схожі матеріали:
👁 467
Категорія: Прес-реліз
Теги: лазерна епіляція, лазер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ