Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.01.2022

Переваги лазерної епіляції


Перед епіляцією за допомогою лазерного апарату протягом 3-4 тижнів і надалі при проходженні курсу волосся можна лише збривати верстатом


Питання позбавлення від непотрібного волосся на обличчі і тілі хвилює жінок і чоловіків з давніх-давен. Хтось використовує той самий метод протягом усього життя, інші постійно перебувають у пошуку максимально комфортного та ефективного способу. Найбільш затребуваною протягом останніх десятиліть є лазерна епіляція.


лазерна епіляція
 

Як працює методика

"Золотим" стандартом процедури прийнято вважати діодний лазер. Саме такі апарати використовуються у салонах мережі ТК Laser. У порівнянні з олександритовим, неодимовим лазером діодний дозволяє працювати швидко і безболісно, ​​проте діє лише на темному волосяному покриві при світлій або трохи смаглявій шкірі.

Потік світла, що випромінюється маніпулою приладу, притягується меланіном – пігментом, від якого залежить колір волосся, а також гемоглобіном крові судин, якими поживні речовини доставляються в цибулину. Енергія світла перетворюється на тепло. Висока температура призводить до розплавлення фолікула і запаювання стінок живильного волосся судини. Залишившись без джерела живлення, волосся відмирає, а потім випадає.

Курс лазерної епіляції пахв, бікіні, ніг, живота, окремих ділянок особи становить 8-12 сеансів. Профілактичні процедури потрібно проводити 1-2 рази на рік.


лазерна епіляція

Переваги методики

Лазерна епіляція бікіні, рук та ніг, пахв, обличчя популярна завдяки:

  • мінімальному дискомфорту під час сеансу (відчувається тільки легке поколювання);
  • тривалому збереженню результату (5–10 років за умови дотримання графіка сеансів та рекомендацій майстра з підготовки та постпроцедурних обмежень);
  • відсутності реабілітаційного періоду.

Дізнавшись, скільки коштує епіляція лазерна, деякі люди вагаються, робити процедуру чи ні. Вони вважають, що ціна є високою. Однак регулярна покупка приладдя для гоління насправді обходиться дорожче і потрібна велика кількість часу.

лазерна епіляція

Що важливо знати

Перед епіляцією за допомогою лазерного апарату протягом 3-4 тижнів і надалі при проходженні курсу волосся можна лише збривати верстатом. Два тижні до та після сеансів заборонено засмагати. Не сумісна лазерна епіляція з антибіотиками фторхінолонового, тетрациклінового ряду, сульфаніламідами.

Протягом тижня після відвідування салону необхідно відмовитись від походу в лазню, басейн, занять спортом. Декілька днів на шкіру в оброблених зонах слід наносити пантенол. Відкриті ділянки тіла в період проходження курсу перед виходом на вулицю захищають кремом із SPF не менше 50.



Схожі матеріали:
👁 365
Категорія: Прес-реліз
Теги: лазер, лазерна епіляція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ