Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2023

Переваги замовлення кухні за індивідуальним проєктом


Чому варто обирати кухні на замовлення ⭐ Де придбати якісні меблі для кухні?


замовлення кухні за індивідуальним проєктом

Якісні та зручні меблі на кухні – запорука гарного настрою, кулінарного натхнення та можливості створити унікальний дизайн у приміщенні. Можна обрати готовий гарнітур серед безлічі пропозицій або звернути увагу на індивідуальні кухні на замовлення, вироблені під смаки господарів.

Чому варто обирати кухні на замовлення

Кухня – це місце, де щодня збирається уся родина, зустрічають гостей, запрошують на чаювання з домашньою випічкою. Тому до оздоблення кімнати висувають високі вимоги. Популярність здобуває мінімалістичний дизайн кухні на замовлення, який повністю задовольняє господарів, вирізняється презентабельністю. Така кухня містить багато корисної площини. Серед плюсів індивідуальних меблів виділяють наступні критерії:

  • Можливість створити унікальний дизайн, який максимально відповідає параметрам кімнати, займає тільки ту площу, яку треба, залишаючи вдосталь вільного місця. Індивідуальні проєкти передбачають багато полиць та шафок, де можна зберігати побутові речі.

  • Клієнт має можливість самостійно обрати колір та фактуру матеріалу.

  • Фірма-виробник надає гарантії на довгий строк експлуатації.

Де придбати якісні меблі для кухні


замовлення кухні за індивідуальним проєктом
 

На ринку представлено багато компаній з виробництва меблів, але обирати слід серед перевірених постачальників, які працюють з меблями не один рік і мають гарні відгуки від покупців. Пропонуємо звернутися до компанії ReStyle, де виготовляють кухонні гарнітури з якісних, сертифікованих матеріалів швидко та якісно. Контакти:

  • Вебсайт: https://restyle.in.ua/.

  • Телефон: 38 067 545 04 74.

  • Адреса: вул. Залютинська, 4, Харків, Україна.

Фахівці фірми самостійно знімають розміри майбутніх меблів, тому усі розрахунки відрізняються точністю, а шафки завжди мають акуратний вигляд. Це можна зробити за допомогою відеозйомки чи особистого приїзду спеціалістів. Після оформлення замовлення з клієнтом співпрацює команда дизайнерів, які допомагають обрати цікавий та зручний дизайн кухні. Це можна зробити за допомогою каталогу, в якому зібрано багато різноманітних і популярних моделей, чи замовити унікальне виготовлення. У швидкі терміни до 20 днів команда кваліфікованих майстрів виготовляє «кухню мрії» та встановлює її на місці.

На сайті компанії можна знайти наступні колекції меблів, серед яких можна обрати комплект:

  • Tasty. Гарнітур добре пасує до будь-якого дизайну, налічує безліч полиць та шухлядок.

  • Half Moon. Елегантний фасад нікого не залишить без гарного настрою. Він надихає на кулінарні фантазії та розмови за кавою.

  • Joy. На такій кухні приємно та зручно готувати. Усі речі розташовані на своїх місцях і не заважають.

  • Evolution. Це сукупність новітніх технологій у поєднанні з чудовим виглядом глянцевих фасадів та відкритого простору.

  • Basic. Простий та практичний гарнітур користується значним попитом серед замовників завдяки лаконічності прямих ліній, світлій кольоровій гамі, затишній обстановці.

  • Step. Меблі підкреслюють вишуканий вигляд приміщення, оптимально підходять до стилю мінімалізм, хай-тек, вирізняються рельєфним фасадом та великою кількістю закритих шафок.

Замовник може залишити заявку на сайті, і з ним зв’яжеться менеджер, який розкаже про процес виготовлення меблів, запропонує вигідні умови покупки, допоможе обрати дизайн.



Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Прес-реліз
Теги: дизайн кухні на замовлення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ