Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.08.2020

При Гребінківській міській раді продовжують діяти Програми соціального спрямування


З початку 2020 року до Гребінківської міської ради звернулось 189 жителів Гребінківської ОТГ.


З початку 2020 року до Гребінківської міської ради звернулось 189 жителів Гребінківської ОТГ. Звернення щодо надання матеріальної допомоги на лікування розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог, до складу якої входять представники соціального захисту, охорони здоров’я, депутати міської ради.


Соціальний захист
 

Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади надано матеріальних допомог на лікування в сумі 207 тис. 200 грн., на вирішення соціально-побутових питань - 6 тис. 500 грн. Допомогу на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні виплачено в сумі 11 тис. 200 грн.

Відповідно до Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників в операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади звернулось 13 учасників АТО, ООС, яким надано допомогу на лікування в сумі 5 тис.грн., на вирішення соціально-побутових питань-13 тис. грн.

В січні 2020 року затверджена Програма підтримки породіль у Гребінківській міській територіальній громаді. Відповідно до Програми матеріальну допомогу при народженні дитини отримали 34 сім’ї. Допомога виплачена з бюджету міської об’єднаної територіальної громади в розмірі 170 тис.грн., по 5 тис.грн. на кожну новонароджену дитину.

Взагалі по Програмах соціального захисту з початку 2020 року виплачено 412 тис. 900 грн.

Схожі матеріали:
👁 665
Категорія: Соціальний захист
Теги: Соціальний захист, охорона здоров’я, Гребінківська ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ