Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.02.2017

Про хід приписки до призовної дільниці Гребінківського РВК юнаків 2000 року народження


Аналіз ходу приписки показує, що не всі юнаки та їх батьки зрозуміли важливість цього заходу


Про хід приписки до призовної дільниці Гребінківського РВК юнаків 2000 року народженняЗгідно Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", розділу III Положення "Про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу..." з січня місяця 2017 року розпочалась планова приписка юнаків 2000 року народження до призовної дільниці військового комісаріату.

Аналіз ходу приписки показує, що не всі юнаки та їх батьки зрозуміли важливість цього заходу.

- Хочу ще раз нагадати, що згідно Постанови Кабінету Міністрів України № 921 від 7 грудня 2016 року, юнаки, які не пройдуть приписку і звісно не отримають "посвідчення про приписку до призовної дільниці", в подальшому своєму житті не зможуть поступити на навчання або на роботу, - зауважив військовий комісар Гребінківського районного військового комісаріату Михайло Холодов. Вищеназвана постанова це забороняє. Для тих, хто в цьому сумнівається хочу зауважити, що вже є випадки, коли юнаків 1997,1998,1999 років народження, які в свій час з тієї чи іншої причини не пройшли приписку, з навчальних закладів і з місць працевлаштування направляють під загрозою чи звільнення, чи відрахування з навчального закладу, до військового комісаріату за отриманням приписного посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З маловідомого: Бій за Гребінку

Шановні батьки!

Ви найбільше зацікавлені особи в тому, щоб Ваш син пройшов медичний огляд військово-лікарською комісією і отримав приписне посвідчення.

Бо в іншому випадку подальшого ходу по життю йому не буде.

Хочу зауважити, що станом на 6 лютого 2017 року не з'явились до військового комісаріату для проходження приписки такі юнаки:
По місту Гребінка

1.Росляков Олександр Олександрович
2. Пономаренко Євгеній Юрійович
3. Коломієць Микола Миколайович

Олександрівська сільська рада

1. Жарков Юрій Володимирович
2. Ткаченко Мирослав Михайлович
3. Хникін Олексій Максимович

Тополівська сільська рада

1. Розумій Владислав Русланович

Сербинівська сільська рада

1. Бондаренко Владислав Сергійович

Короваївська сільська рада

1.Дудка Євгеній Валерійович
2.Магазій Валерій Миколайович

Майорщинська сільська рада

1. Похватов Сергій Володимирович
І це не повний перелік прізвищ юнаків, батьки яких не думають про подальшу долю їх синів.

- Також хочу зауважити, що залишається дуже багато юнаків, які розпочали проходити медичний огляд військово-лікарською комісією, але до теперішнього часу його не закінчили. Прошу батьків, директорів навчальних закладів, де навчаються ці юнаки, взяти під особистий жорсткий контроль проходження ними медичного огляду по приписці до призовної дільниці, щоб після закінчення школи вони не зіткнулися з проблемою неможливості вступити на подальше навчання чи прийняття на роботу, - зазначив військовий комісар.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1077
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківський РВК, юнаки, призовна дільниця, армія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ