Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2022

Пробаціонери Гребінківщини прийняли участь в засіданні круглого столу в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»


Насильство не можна терпіти за жодних обставин


засідання круглого столу

З 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.


16 днів проти насильства
 

7 грудня 2022 року за участю працівників та волонтера пробації, представників служби у справах дітей, центру соціальних служб, органу поліції, в приміщенні органу поліції м. Гребінки проведено круглий стіл під час якого обговорено питання, щодо вчинення домашнього насильства, що охоплює такі види насильств як психологічне, сексуальне, фізичне та економічне. В підсумку визначено пріоритетні завдання та подальші спільні кроки, що сприятимуть попередженню вчиненню будь якого прояву дій, що мають ознаки насилля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Превентивна робота з метою попередження правопорушень серед суб’єктів пробації громади Гребінкінківщини

16 днів проти насильства

Також під час обговорення зазначили, що від початку повномасштабної збройної агресії росії проти України українці зіткнулися із безпрецедентним рівнем насильства, пов’язаного з війною, а отже важливо поширювати інформацію про діяльність «гарячих ліній» для отримання кваліфікованої допомоги. Адже насильство не можна терпіти за жодних обставин. І навіть під час війни не можна нехтувати й звикатися із жодним випадком насильства.

16 днів проти насильства


Лубенський РС №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 254
Категорія: Актуально
Теги: 16 днів проти насильства, Гребінка. волонтери, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ