Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.09.2021

Прості поради з вибору ролетних систем, що підійдуть кожному


Безпека власного будинку, офісу та крамниці – особливо актуальне питання для кожного підприємця


Безпека власного будинку, офісу та крамниці – особливо актуальне питання для кожного підприємця. Решітки впевнено виконують захисні функції, але суттєво програють сучасним ролетним системам в додаткових опціях – шумоізоляції, економії тепла та корисній площі. Також можна відмітити перевагу зовнішнього вигляду ролет перед металевими гратами. Завдяки якісним матеріалам та різноманітному асортименту кольорів, ролетні системи відмінно доповнюють екстер’єр фасаду та загальній стиль будівлі в цілому.


Ролетні системи
 

Матеріали для полотна

З урахуванням особливостей керування конструкцією важливо, щоб ламелі полотна були не важкі і в той же час міцні. Тому алюміній – вдалий варіант для захисних роллет на віконні або дверні площини.

Коли конструкція з алюмінієвим полотном розгортається, її дуже важко пошкодити або зрушити. Для отримання більшої міцності можна використовувати ролети з екструдованого алюмінію. Відтінки полотна можна підібрати на вибір – від простого світлого кольору до зображень за ескізами замовника з можливістю нанесення порошковою фарбою.

Механізми згортання та розміри

Ролетні системи https://rolleti.com.ua/ua можна вибрати за стандартними розмірами або під індивідуальний замір замовника. У будь-якому випадку конструкція має закривати всю площину дверей або вікна без утворення щілин. Також власник приміщення повинен враховувати особливості стелі та верхнього периметру дверей, де саме монтується короб конструкції. Попередні заміри площини для монтажу потрібно уважно заміряти і надати цю інформацію продавцю з власними коментарями щодо наявності заважаючих обставин для монтажу.

Механізм розгортання полотна може бути:

  • Автоматичний. Рух ламелей забезпечує електропривід, який може вмикатися за допомогою стаціонарного вимикача або дистанційного передавача. Останній дозволяє власнику одночасне використання ролет з будь-якої точки будинку.

  • Механічний або ручний тип розгортання. Це більш практичний та надійний механізм використання ролет, що здійснюється за допомогою ручного механізму.

Яку б конструкцію ви не вибрали, краще звернути увагу на продукцію компаній з власним виробництвом і відповідними сертифікатами якості. Продавцю з напрацьованою репутацією просто не вигідно продавати вироби низької якості, бо досвід та позитивні відгуки покупців важливіші, ніж короткочасна вигода.

Інтернет-магазин Rolleti вже багато років доставляє ролети власного виробництва покупцям з різних куточків країни. Виробник пропонує великий асортимент продукції з відповідними сертифікатами якості в найкоротші терміни виробництва під індивідуальні заміри клієнта. Користуючись послугами перевіреної компанії, ви завжди будете спокійні за безпеку та затишок у будівлі.



Схожі матеріали:
👁 357
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ролетні системи, ролети




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ