Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2022

Razor переробляє свій класичний самокат для епохи електромобілів


Icon має раму з авіаційного алюмінію та важить 12 кг, що робить його найлегшим у своєму класі


Razor самокат

Ще 2000 року самокат із алюмінієвою рамою надійшов у продаж у США і майже миттєво став хітом. Razor-A тепер був переосмислений для епохи електромобілів з акцентом на дорослих гонщиків, розвиваючи максимальну швидкість 29 км на годину та запас ходу до 29 км.

За десятиліття, що минули з того часу, як Razor-A з'явився в мільйонах будинків у США, каліфорнійська компанія Razor випустила безліч самокатів, скейтбордів, ховербордів, електросамокатів та багато іншого. Запустивши на Kickstarter складний електронний скутер Razor Icon, компанія повернулася до свого первісного дизайну, але з більш широким, сучасним спектром мобільності, орієнтованим на покоління старше 18 років.

Icon має раму з авіаційного алюмінію та важить 12 кг, що робить його найлегшим у своєму класі. Він оснащений 8,5-дюймовими безповітряними шинами з трьома режимами їзди, доступними через кнопки керування на кермі, і 300-ватним заднім ступичним двигуном, що забезпечує максимальну швидкість 29 км/год. Літій-іонний акумулятор на 36 В у корпусі забезпечує запас ходу до 29 км на одному заряді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший у світі гідравлічний гібридний мультикоптер зможе пролетіти до 900 км.

Гальмівна сила походить від електронного гальмування або гальма ножа над заднім колесом, при цьому будь-який з варіантів включає світлодіодні стоп-сигнали. Крім того, Icon оснащений світлодіодною фарою над логотипом Razor для покращення видимості вдень та вночі.

Razor доступний у 10 кольорах: від ділового чорного до химерного помаранчевого та шокуючого рожевого.

Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Технології
Теги: електроскутер, електромобіль, електросамокат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ