Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.08.2021

Робота в Польщі: переваги, свіжі вакансії від роботодавців


Давайте подивимося, чому праця в Польщі для українців – один з найкращих варіантів працевлаштування.


Коли потрібно добре підзаробити, назбирати на покупку квартири, машини, ремонт або навчання, тоді робота за кордоном по контракту – найпростіший і найвигідніший варіант. До того ж, можна без проблем влаштуватися легально. Навіть можна сказати, що офіційне працевлаштування – це найвигідніший і законний спосіб влаштуватися в одній з європейських країн. Вдвічі більше доходу може принести робота в Польщі для сімейної пари. Варто обрати хорошу компанію з працевлаштування, таку як «Перша Віза», де вам допоможуть підібрати кращі вакансії з хорошою зарплатою. Дуже важливо звертатися саме в такі компанії, які співпрацюють з роботодавцями, а не шукати сумнівні пропозиції через Інтернет. Співробітники компанії допоможуть обрати хорошу вакансію з подальшою можливістю продовжити контракт або отримати підвищення.
 

Робота в Польщі: переваги, свіжі вакансії від роботодавців
 

Переваги роботи за кордоном

Давайте подивимося, чому праця в Польщі для українців – один з найкращих варіантів працевлаштування.

Причин багато:

  • зарплата в 3-5 разів вища;
  • великий вибір вакансій;
  • немає специфічних вимог до працівників;
  • набирають персонал без знання мови;
  • можливість кар’єрного росту.

Також більшість польських компаній пропонує своїм працівникам житло. Це дуже вигідно, адже плата мінімальна, або взагалі не знімається. Вибравши роботу в Польщі для сімейних пар, ви нічим не ризикуєте, і зможете заробити вдвічі більше. При цьому ви будете перебувати разом з рідною людиною.

Чи вигідно влаштовуватися за контрактом? Однозначно, вигідно! Це той документ, який буде у вас на руках, і який підтверджує обов’язки роботодавця, а також ваші права. Ви можете бути впевнені, що обумовлена ​​вакансія чекає вас, і що зарплата буде такою, про яку ви домовлялися. Основні моменти працевлаштування прописуються в трудовому договорі. Також не забувайте про необхідність відкриття робочої візи, це дозволить влаштуватися легально. А перед тим, як підписувати контракт, бажано, щоб у компанії з працевлаштування його перевірили і переконалися, що там прописані всі нюанси.

Свіжі вакансії від роботодавців

Наводимо вам свіжі вакансії на роботу в Польщі. Перелік досить широкий, тому для кожного знайдеться підходящий варіант:

  • жінки можуть влаштуватися: швачкою, сортувальницею, поваром, пакувальницею, покоївкою, прибиральницею, збиральницею врожаю та ін.;
  • чоловіки можуть влаштуватися: водієм, електриком, будівельником, вантажником, комірником, пакувальником, працівником складу, різноробочим та ін.;
  • є безліч варіантів для сімейних пар: наприклад, в готелі, в сільському господарстві зі збору врожаю, на заводі або фабриці, в ресторані або кафе.

Як бачите, вакансій на роботу в Польщі є чимало. А якщо ви добре себе зарекомендуєте, то завжди є можливість підвищення. Паралельно намагайтеся підучувати польську мову, щоб вільно спілкуватися з іншими працівниками та керівництвом.



Схожі матеріали:
👁 405
Категорія: Прес-реліз
Теги: Робота в Польщі, віза, вакансії від роботодавців




Всього коментарів: 1

0
1 Владимир   (27.08.2021)
Працював в Польщі пів року зварювальником, зарплата в кілька разів вища ніж була в Україні, планую знову їхати. Роботу знайшов за допомогою компанії Перша Віза, вони справжні професіонали.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ