Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.01.2021

Працевлаштування в Польщі: запитання та відповіді


Скільки можна заробити завдяки працевлаштуванню в Польщі?


Шукаєте вакансію з вищим рівнем зарплати? Тоді варто розглянути такий варіант, як робота в ЄС. Найчастіше українці обирають саме Польщу, і на це є декілька причин. По-перше, не потрібно далеко їхати. По-друге, рівень зарплат тут у кілька разів вищій, ніж в Україні. По-третє, можна з легкістю влаштуватися без знання мови. Також тут високий рівень життя і можна ні у чому собі не відмовляти, живучи і працюючи в цій країні. Всю актуальну інформацію про працевлаштування в Польщі https://visa-pro.com.ua/ ви можете дізнатися на цьому сайті. Тут також можна знайти велику кількість вакансій, що стосуються роботи в Польщі на заводах, фабриках, складах, на будівництві, у сфері обслуговування та у сільському господарстві. Є свіжі вакансії у Щецині, Вроцлаві, Зеленій Гурі, Любліні, Познані та інших містах.


Працевлаштування в Польщі: запитання та відповіді
 

У українців часто виникає ряд запитань щодо роботи за кордоном, у тому числі щодо:

  • процедури працевлаштування;
  • вакансій;
  • зарплати;
  • умов праці;
  • проживання.

Ми зупинимося на найбільш актуальних запитаннях та дамо на них вичерпні відповіді.

Де можна влаштуватися чоловікам?

Для чоловіків пропонують вакансії у таких сферах:

  • будівництво: будівельник, муляр, зварювальник, монтер, електрик, шліфувальник, слюсар, фасадчик, штукатур, арматурник, різноробочий та ін.;
  • виробництво: механік, оператор преса, токар, пакувальник, електрик, монтер, карщик, сортувальник, працівник складу та ін.;
  • послуги: водій, далекобійник, адміністратор готелю, помічник на кухні, бармен;
  • сільське господарство: працівник курного виробництва, робочий на птахофабриці, працівник з навантаження птиці, різноробочий та ін.

Які вакансії пропонують жінкам?

Жінки можуть офіційно влаштуватися у таких сферах:

  • послуги: адміністратор рецепції, повар, пекар, помічниця повара, хатня робітниця, покоївка, косметолог, доглядальниця, офіціантка, прибиральниця та ін.;
  • виробництво: пакувальниця, швачка, праця зі сканером;
  • сільське господарство: збиральниця урожаю, доярка, різноробоча та ін.

Скільки можна заробити завдяки працевлаштуванню в Польщі?

Зарплата буде залежати від кількох факторів: місце роботи, посада, кількість відпрацьованих днів і годин. В середньому чоловіки заробляють від 1800 до 3000 PLN/міс і більше, жінки – від 1800 до 2500 3000 PLN/міс і більше. Наприклад, якщо вас цікавить робота в Польщі на заводі https://visa-pro.com.ua/job/na-zavodi/, актуальну інформацію про вакансії та рівень зарплат ви можете переглянути на цьому сайті.

Враховуйте, що є посади з погодинною оплатою, а є посади, де зарплата залежить від вашої продуктивності. Наприклад, збирачі врожаю отримують зарплату залежно від того, скільки ягід, овочів, фруктів чи іншої продукції назбирають.

Як влаштуватися легально?

Для цього потрібно спершу обрати хорошу кадрову агенцію, яка має ліцензію. Не варто шукати вакансії на сайтах оголошень в Інтернеті від невідомих посередників, так ви можете наштовхнутися на шахраїв. Набагато простіше та зручніше обрати кадрову агенцію, де вам зможуть підібрати вакансію на роботу в Польщі на заводі, будівництві чи у іншій сфері. Далі у кадровій агенції вам допомагають отримати запрошення від роботодавця, після чого можна відкривати робочу візу в Польщу. У запрошенні також вказується ваша посада та зарплата. Таким чином, працюючи по контракту, ви можете бути впевнені, що отримаєте зароблені гроші.

Які вимоги ставлять до працівників у Польщі?

Вимоги залежать від того, на яку посаду ви претендуєте. Наприклад, якщо влаштовуватися на заводи, фабрики, у сільське господарство, то основні вимоги – працелюбність, продуктивність, відсутність шкідливих звичок, відповідальність. Звичайно, бажано мати хоча б початковий рівень володіння польською мовою, але зазвичай роботодавці не ставлять у даному випадку чітких вимог. Тобто можна їхати взагалі не знаючи мови, а в процесі роботи підучити її.

Що стосується сфери обслуговування (наприклад, посад офіціанта, адміністратора готелю, покоївки), то тут уже бажано знати польську мову на середньому або високому рівні. Всі вимоги вказуються роботодавцями і, прийшовши до кадрової агенції, ви зможете одразу з ними ознайомитися.



Схожі матеріали:
👁 466
Категорія: Прес-реліз
Теги: Працевлаштування в Польщі, Робота в Польщі, Польща, праця Польша, запитання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ