Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.01.2024

Розвідувальний безпілотник Evolution Eagle, схожий на великого птаха і практично безшумний


Evolution Eagle приблизно того ж розміру, форми та кольору, як і справжній орел.


Розвідувальний безпілотник Evolution Eagle

При проведенні розвідувальної операції, ви хочете, щоб противник не побачив безпілотник, що летить над його головою. Для цього створений практично безшумний дрон Evolution Eagle, який виглядає як великий птах.

Безпілотник із дистанційним керуванням Evolution Eagle виробляється голландською компанією Guard From Upper, яка раніше використовувала справжніх хижих птахів для перехоплення ворожих дронів.

Evolution Eagle приблизно того ж розміру, форми та кольору, як і справжній орел. Він рухається двома пропелерами, розташованими в передній частині його крил і управляється закрилками, розташованими вздовж задньої частини крил і хвоста.

Розвідувальний безпілотник Evolution Eagle

На відміну від деяких інших птахів-дронів, він не змахує крилами. Така функціональність могла б зробити його більш схожим на орла, але також додала складності і скоротила термін служби батареї.

Evolution Eagle запускається з руки – злітно-посадкова смуга не потрібна. Evolution Eagle може парити на висхідних потоках повітря, як справжній орел. Це не тільки заощаджує заряд акумулятора, а й дозволяє оператору тимчасово відключати двигуни для усунення робочого шуму.

Розвідувальний безпілотник Evolution Eagle

Дрон управляється дистанційно як реального часу. У відсіку для корисного навантаження можна розмістити обладнання, таке як тепловізійна камера, картографічна камера або система протидії дронам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальний підводний безпілотник Barracuda виявляє та знищує надводні та донні морські міни

Коли Evolution Eagle не використовується, його розбирають і упаковують у кейс, що додається. Дрон можна зібрати лише за три хвилини, а потім запустити. Крім військового використання, Evolution Eagle також може використовуватися в таких цілях, як спостереження та патрулювання території.


Розвідувальний безпілотник Evolution Eagle




Схожі матеріали:
👁 187
Категорія: Технології
Теги: Дрон, БПЛА, дрон-розвідник, безпілотник, розвідувальний безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ