Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.08.2021

Samsung Galaxy A52s 5G офіційно презентовано: характеристики, особливості, ціни


Модель оснащена дисплеєм Super AMOLED типу Infinity-O, діагональ якого складає 6.5 дюйма


Компанія Samsung Electronics офіційно презентувала свою нову середньобюджетну модель, Galaxy A52s 5G. Модель отримала продуктивний чіпсет, захист за стандартом IP67, підтримку роботи в мережах п’ятого покоління та багато інших фішок, завдяки яким заслуговує нашої уваги.


Samsung Galaxy A52s 5G офіційно презентовано
 

Характеристики Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G отримав субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G 5G, що відчутно перевищує рішення, що використовувалося у попереднику цієї моделі, Galaxy A52 5G. Нагадаємо, що у цієї моделі була платформа Snapdragon 750G 5G, що гірша за Snapdragon 778 5G як в плані продуктивності, так і в плані енергоефективності. Щоправда, в плані дизайну смартфон залишився без змін, отримавши лише новий м’ятний колір корпусу.

Модель оснащена дисплеєм Super AMOLED типу Infinity-O, діагональ якого складає 6.5 дюйма, роздільна здатність – FullHD+, а частота оновлення – 120 Гц. У дисплей врізана фронтальна камера з роздільною здатністю 32 МП, основна квадрокамера включає головний сенсор 64 МП, ультраширокий 12 МП, макро 5 МП та датчик глибини 5 МП.

Samsung Galaxy A52s 5G офіційно презентовано
 

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 25W. Смартфон отримав стереодинаміки, піддисплейний сканер відбитків пальців та захист за стандартом IP67. З коробки модель поставляється з операційною системою Android 11 та фірмовою оболонкою OneUI 3.1.

Ціни та висновки

Samsung Galaxy A52s 5G офіційно презентовано

Новий Samsung Galaxy A52s 5G буде доступним у м’ятному, рожевому, білому та чорному кольорах. На даний ммоент відома лише ціна для ринку Великобританії – там смартфон буде доступним за ціною 410 фунтів стерлінгів за версію з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Оформлення попередніх замовлень розпочнеться 24 серпня, а старт продаж запланований на 3 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Realme презентувала смартфони GT Master Edition та ноутбук Realme Book

В цілому Samsung Galaxy A52s 5G можна назвати непоганим варіантом для покупки, хоча у нього є й очевидні конкуренти, такі як презентований буквально вчора Pixel 5a with 5G, а також Realme GT, Poco F3 GT та багато інших. Тим не менше, модель має фішки у вигляді IP67, стереодинаміків та багатьох інших переваг, тому її можна розглядати, як варіант для покупки.

Схожі матеріали:
👁 641
Категорія: Технології
Теги: телефон, Samsung Galaxy, смартфон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ