Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.12.2021

Samsung Galaxy M52 5G - збалансованість, гідна покупки


Безконтактна оплата NFC є, а ось меломанам гаджет може і не сподобатися через монозвук


Переваги та недоліки телефону Galaxy M52 5G

Корейська компанія Samsung за останні кілька років змогла серйозно покращити продукцію нижнього та середнього цінового сегмента. Тепер недорогі смартфони бренду легко конкурують із китайськими опонентами як за красою дизайну, так і функціоналом. Герой сьогоднішнього огляду намагається надати максимальне для вартісної категорії поєднання продуктивності, автономності та якості дисплея. Огляди та новини смартфонів можна знайти на сайті Mezha Media.
 
Samsung Galaxy M52 5G:
 

Чи все виходить у амбітної новинки?

Зовнішність телефону Galaxy M52 5G вийшла більш ніж непоганою. Докорити розробнику можна лише за повсюдне використання пластику, практичність і міцність якого далекі від ідеалу. Тонкі рамки AMOLED-екрану з вбудованим дактилоскопічним сканером, цікаві забарвлення задньої панелі з перфорацією, перенесений з флагманської лінійки блок фотомодулів, допомагають пристрою виглядати стильно і дорого. 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 герц приваблює не тільки плавністю зображення.

Причіпки до яскравості та контрастності неможливі, дозвіл у 2400x1080 пікселів свідчить про те, що розглянути пікселі буде непросто. Олеофобне покриття є, що значно підвищує комфорт взаємодії з мобільним помічником. Інші новини смартфонів можна побачити на сайті Mezha Media.
 

Samsung Galaxy M52 5G:
 

Огляд Samsung Galaxy M52 5G: характеристики

Технічні характеристики також добрі.
 
✔️ Новий ЦПУ Qualcomm Snapdragon 778G – дуже вдале рішення як для повсякденного життя, так і для ігрових програм. Дивно, але дуже ресурсомісткий Genshin Impact працює на даному процесорі при високих пресетах графіки. Звичайно, в цьому є заслуга 6гб ОЗУ, і відеоприскорювача Adreno 642L. Чіпсет при цьому не страждає від надмірного нагрівання або поганої енергоефективності. Поєднайте цей факт із ємною батареєю в 5000мАч, щоб на виході отримувати до десятка годин активного екранного часу. Немає економії і обсяг внутрішнього сховища (128гб), проте можливість його розширення залишена.

✔️ 64-, 12- та 5-мегапіксельні фотокамери – одна з речей, яка видає в апараті середньобюджетний Android-смартфон. Без оптичної стабілізації і якісних лінз використані рецептори безпосередньо справляються з вечірніми фотосесіями, знімки зіпсовані і шумами, і мастилами, і часом неприродною передачею кольорів. Але все перераховане ніяк не відноситься до денних фотографій.

✔️ Місткість акумулятора Samsung Galaxy M52 5G складає 5000 мА * год, що є дуже великим показником. У порівнянні з іншими смартфонами батарея Samsung Galaxy M52 5G живе дуже довго. З такою ємністю ви будете приємно вражені терміном життя акумулятора. Навіть якщо ви тривалий час дивитеся відео або граєте в ігри, у вас не виникне проблем із батареєю.

✔️ Безконтактна оплата NFC є, а ось меломанам гаджет може і не сподобатися через монозвук. При цьому окремий роз'єм для навушників є. За підсумками перед нами технологічний, привабливий і при цьому демократичний цінник девайс від відомої на весь світ корпорації. Чи це не привід придивитися до його придбання?

Samsung Galaxy M52 5G:


Схожі матеріали:
👁 571
Категорія: Прес-реліз
Теги: Переваги, Samsung Galaxy M52 5G, телефон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ