Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.11.2021

Subaru представила електричний позашляховик Solterra із пробігом 460 кілометрів на одному заряді


Автомобіль має потужність 71,4 кВт/год, що, за словами автовиробника, достатньо для проходження 460 кілометрів відповідно до японського стандарту WLTC


Subaru представила свій перший повністю електричний автомобіль Solterra, електричний позашляховик із запасом ходу близько 460 км.

Subaru представила електричний позашляховик Solterra
 

При розробці Solterra, першого BEV бренду, який буде запущений у всьому світі, Subaru прагнула перевершити очікування клієнтів щодо BEV та зробити його практичним автомобілем, щоб клієнти могли вибирати його з комфортом та впевнено.

«Solterra впровадила нову систему, яка приводить у рух передні та задні колеса за допомогою окремих двигунів. Скориставшись досвідом у технології повного приводу, точно контролюючи чотири колеса, накопичені Subaru за багато років, гнучкою реакцією електродвигунів та гнучким розподілом рушійної сили між передньою та задньою частиною, автомобіль повністю використовує захоплення чотирьох коліс та пропонує керування з впевненістю та душевним спокоєм».

Subaru представила електричний позашляховик Solterra

Автомобіль має потужність 71,4 кВт/год, що, за словами автовиробника, достатньо для проходження 460 кілометрів відповідно до японського стандарту WLTC. Відповідно до стандарту EPA, він повинен забезпечувати дальність дії близько 402 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Geely Farizon Auto представив концепт електричної вантажівки Homtruck, вихід запланований на 2024 рік

Автомобіль має ту ж саму трансмісію, що й електричний позашляховик Toyota BZ4X. Версія з переднім приводом оснащена одним двигуном потужністю 150 кВт, а версія з повним приводом оснащена двигуном потужністю 80 кВт кожної осі.


Subaru представила електричний позашляховик Solterra
 

Місткість швидкого заряджання постійного струму обмежена 150 кВт, і виробник заявляє, що з цією ємністю автомобіль може заряджатися до 80% заряду приблизно за 30 хвилин. Ці характеристики належать до японської версії автомобіля. Європейська та американська версії мають бути схожими.

Очікується, що постачання автомобіля розпочнеться в середині 2022 року, а ціни мають бути оголошені ближче до випуску.
 
Subaru представила електричний позашляховик Solterra


Схожі матеріали:
👁 414
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, електричний позашляховик, Subaru




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ