Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.12.2023

Транспортування та супровід лежачих хворих


103 TAXI – це служба, яка займається транспортуванням малорухливих людей на будь-які відстані


Транспортування лежачих хворих

Люди, яким за медичними показаннями призначено постільний режим, а також пацієнти при сильних травмах, після операції та несвідомих станах, потребують послуг професійного транспортування.

Здійснити перевезення хворого можна за допомогою спеціально обладнаних реанімаційних автомобілів у супроводі представника медперсоналу. Під опікою висококваліфікованих спеціалістів переміщення містом, та за його межами здійснюється з мінімальним ризиком. В автомобілі створені всі умови для максимально комфортного перебування на період транспортування хворого.

Транспортування лежачих хворих (візочників та людей похилого віку) здійснюється на спеціально обладнаному автомобілі. Найчастіше клієнти звертаються за допомогою щодо необхідності транспортування хворих з лікарні додому або до місця відпочинку (реабілітації). Крім того, перевезення хворого може знадобитися у разі обстеження у діагностичному центрі.

Медичним таксі 103 TAXI, здійснюється планове та екстрене перевезення хворих в обладнаному реанімобілі, де є все необхідне для надання першої допомоги. Варто зазначити, що медичне таксі бере на себе відповідальність у дотриманні правил безпеки під час транспортування.

Переваги медичного таксі 103 TAXI

103 TAXI – це служба, яка займається транспортуванням малорухливих людей на будь-які відстані. В її арсеналі є автомобілі: які оснащені ліжком-кушеткою, матрацом, ковдрою та кондиціонером для підтримки оптимальної температури в салоні.

Медичне таксі пропонує такі послуги:
  • доставка людини з лікарні до будинку;
  • міжнародне перевезення хворих;
  • терміновий виїзд;
  • перевезення колясочників/інвалідів;
  • перевезення на дальні відстані
  • проведення медичних маніпуляцій у разі надзвичайних ситуацій.
Таким чином, будь то маленька дитина або літній пацієнт, співробітники компанії доставлять його до потрібної адреси в цілості та безпеці. При цьому йому будуть створені всі умови для максимально комфортного перебування навіть під час відправлення на далекі відстані у спеку чи холод.

Що стосується планового перевезення, умови і дата обговорюється заздалегідь, найчастіше до цієї послуги вдаються при необхідності транспортування хворого з лікарні додому, до родичів або в пансіонат. Щоб хворий не відчував дискомфорту, родичі вдаються до послуг професійних компаній. У разі загострення хвороби, нещасного випадку та небезпечної ситуації виникає необхідність у невідкладному транспортуванні. В екстрених умовах немає часу зволікати, оскільки своєчасно надана допомога заради порятунку життя близькій людині представляє особливу важливість.

Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Прес-реліз
Теги: перевезення хворого




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ