Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.03.2023

У Києві запровадять єдиний освітній цифровий простір


У київських школах запровадять єдиний освітній цифровий простір.


У Києві запровадять єдиний освітній цифровий простір

У київських школах запровадять єдиний освітній цифровий простір.

Платформу, що об’єднає всіх учасників освітнього процесу та відіграватиме роль спеціалізованої закритої соцмережі, презентували у Київській міській держадміністрації.

Передбачається, що в кожного учня буде ID-профіль, до якого буде прив’язуватися освітня хронологія та історія навчальної успішності.

Також очікують, що платформа дозволить перевести документообіг в електронний формат, тож освітня документація буде захищена від фізичного знищення та доступна в режимі онлайн.

Впровадження системи передбачає комплексну перепідготовку освітніх працівників, що мають пройти курс з опанування системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднений проєкт порядку проведення НМТ 2023 року

За словами директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олега Половинка, система матиме багато переваг.
 
«Серед переваг Єдиного освітнього простору – вдосконалення освітнього менеджменту, автоматизоване формування звітів, моніторинг освітнього процесу та діяльності, доступ до освітнього контенту та якісна взаємодія всіх учасників навіть дистанційно…» – зазначив Олег Половинко.


Схожі матеріали:
👁 319
Категорія: Шкільний екран
Теги: єдиний освітній цифровий простір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ