Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2022

У роботі "Приват24" стався збій


При спробі зайти в "Приват24" через мобільний додаток з'являється напис "Відбулася помилка. Повторіть спробу пізніше"


Приват24

Приватбанк піддається масованій ДДОС-атаці вже протягом кількох годин. Не працює програма “Приват24”. Також є проблеми із платежами.

Про це повідомляють ЗМІ. А Центр інформаційної безпеки при РНБО підтвердив інформацію про масштабну DDoS-атаку на додатки Приватбанку та Ощадбанку.

При спробі зайти в "Приват24" через мобільний додаток з'являється напис "Відбулася помилка. Повторіть спробу пізніше".

Також не вдається завантажити карти.

Проблеми посилюються потоком клієнтів, які намагаються зняти гроші у банкоматах та відділеннях через інформаційну істерію навколо військового вторгнення РФ.
 
"Справді виникли тимчасові складнощі в роботі "Приват24", є проблеми в авторизації клієнтів. Над ними вже працюють наші фахівці. Ми сподіваємося, що вони оперативно відновлять роботу сервісів. Зараз з'ясовуємо причини збоїв та окремо про них повідомимо, коли все прояснимо", - сказав речник Приватбанку Олег Серга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Полтавщині

"ПриватБанк витримав DDoS-атаку протягом кількох годин. Протягом однієї години при атаці деякі сервіси не працювали. Це створювало інтенсивний трафік та деякі додаткові ускладнення з доступом до послуг. Зараз ми усуваємо наслідки DDoS-атаки та відновлюємо стабільну роботу систем", - повідомили у прес-службі Приватбанку.

В Ощадбанку також сталися збої у роботі. При спробі зайти в програму видає помилку. Не працюють банкомати, термінали самообслуговування та платіжні термінали. У банку з'ясовують причини збоїв.

Зазначимо, клієнти Приватбанку сьогодні почали отримувати SMS, в яких йдеться про те, що нібито банкомати держбанку перестануть працювати. У фінустанові спростували цю інформацію.

Схожі матеріали:
👁 434
Категорія: Актуально
Теги: Приват24




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ