Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2022

В Україні вбито офіцера ГРУ російського генштабу


Валерій Заполянський - випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища


Валерій Заполянський

В Україні ліквідовано офіцера головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Російської Федерації Валерія Заполянського (випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища).

Про це на своїх сторінках у соціальних мережах «Фейсбук» та «Твіттер» повідомив блогер та полковник Збройних сил України Анатолій Штефан Штірліц. На жаль, звання Заполянського невідоме, а на фотографії не видно його погонів.

А ось погони майора 61-ої окремої кіркенеської червонопрапорної бригади морської піхоти північного флоту РФ Миколи Коломойця видно добре. Ця військова частина 38643 дислокується у селищі Супутник Печенгського району Мурманської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ліквідували російського полковника командира Владіміра Іванова


Микола Коломоєць
 

Інформація взята з некрологів у місцевих засобах масової інформації та соціальних мережах. На портрети «двохсотих» окупантів Анатолій Штефан Штірліц чіпляє свої «фірмові наклейки»: «груZ200» та стилізований під Гітлера портрет Путіна.

Схожі матеріали:
👁 490
Категорія: Актуально
Теги: офіцер, ліквідація, гру, генеральний штаб збройних сил РФ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ