Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2022

Вибираємо казковий курорт Буковель


Буковель стрімко розвивається щодо туризму. Там ви отримаєте цілий океан задоволення та зможете досягти справжньої гармонії з природою.


Буковель - Дивовижна краса незайманих лісів, величність Карпат

Щороку ми стикаємося із таким приємним заняттям, як планування відпустки. Варіантів місць для відпочинку дуже багато, але окремо варто зупинитися на найпопулярнішому гірськолижному курорті Буковель, який однаково гарний, як взимку, так і в літній період. Варто зауважити, що там знайдеться заняття для будь-якого відпочиваючого. Буковель стрімко розвивається щодо туризму. Там ви отримаєте цілий океан задоволення та зможете досягти справжньої гармонії з природою.

Дивовижна краса незайманих лісів, величність Карпат, комфортабельні та затишні номери готелів – все це вражає уяву та дозволяє по-справжньому насолодитися відпочинком, а також залишити спогади про нього у своїй пам'яті. Це дивовижне поєднання найстаріших українських традицій та сучасний сервіс Гуцулії не залишить байдужим абсолютно нікого.

Якщо ви визначилися з місцем відпочинку, слід відразу розглянути і трансфер з залізничного вокзалу Татарова в гірськолижний курорт Буковель. Трансфер Татарів Буковель може здійснюватися автобусом - не найкращий варіант, так як вам прийдеться близько 5-6 годин бути в дорозі, або ж інший варіант - подорож на автомобілі з досвідченими водіями від компанії “Трансфер Буковель”.

Активний відпочинок у Буковелі

Любителі активного відпочинку зможуть покататися на сноуборді чи лижах у супроводі інструктора. Природно, що вам буде надано весь необхідний інвентар та екіпірування. Більше того, якщо у вас є бажання підвищити свій рівень, то можна взяти кілька уроків у професіонала в катанні на сноуборді. Крім цього, туристам доступний і такий екстремальний транспорт, як скутер та снігохід.

Крім цього, ви зможете насолодитися традиційною українською кухнею в ресторані готелю, скуштувати дивовижні за смаковими якостями страви. Атмосферу створять і місцеві музиканти, які нададуть увазі туристів фольклорні твори.

Народні гуляння та традиції

Буковель – казкове місце. Особливо це відчувається напередодні новорічних свят. Проведені урочистості запам'ятаються надовго, оскільки саме в цей період відбуваються народні гуляння та вечері. Шикарні вистави з усіма традиціями можна побачити на Великдень, а влітку – на Івана Купала. Різні забави, веселі ярмарки, екскурсії, походи за дарами лісу і до джерел – все це принесе справжнє задоволення, дозволить відпочити від усіх тягарів.

Чому варто зупинитись саме на Буковелі?

Основні переваги в:
  • розвиненій інфраструктурі,
  • сучасному та висококласному сервісі,
  • засніжених трасах.


Схожі матеріали:
👁 532
Категорія: Прес-реліз
Теги: Трансфер Татарів Буковель, гірськолижний курорт, Активний відпочинок у Буковелі, Буковель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ