Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.08.2018

«Виховна ролль» Покарання


При винесенні вироку суд врахував щире каяття, надання матеріальної допомоги родині загиблого


«Виховна ролль» Покарання27 липня Гребінківський районний суд Полтавської області, попри прохання всіх учасників провадження, включаючи прокурора й батька загиблого, не позбавляти обвинуваченого права керування транспортними засобами, засудив винуватця смертельної ДТП до 4 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки, з позбавленням водійських прав строком на 2 роки.

Суд вирішив, що додаткове покарання все ж таки є необхідним. Оскільки воно покликане сприяти не лише виправленню та запобіганню вчиненню нових злочинів обвинуваченим, але і має виконувати «виховну роль» для інших людей (відповідно до ст. 50 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині розпочали боротьбу з амброзією

Інформаційно:

✔️ У квітні цього року обвинувачений, виїхавши на додаткову смугу, здійснив наїзд на припаркований на узбіччі дороги автомобіль. Внаслідок чого пасажир обвинуваченого загинув на місці пригоди.

При винесенні вироку суд врахував щире каяття, надання матеріальної допомоги родині загиблого, позицію всіх учасників, які просили не ув’язнювати обвинуваченого.

За повідомленням прес-секретаря
Гребінківського районного суду
Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1366
Категорія: Актуально
Теги: Каяття, Суд, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ