Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2020

Вікна ПВХ - як переконатися в якості?


Надійність і міцність ПВХ-вікон залежить в першу чергу від профілю


Надійність і міцність ПВХ-вікон залежить в першу чергу від профілю, на основі якого вони виготовлені, а також обробки - зовнішнього шару пластика. Головне, що потрібно пам'ятати людині, яка вибирає вікна - це те, що хороше пластикове вікно не може коштувати сотню доларів. І якщо ви купуєте дешеве вікно, вам потім доведеться викласти за ремонт набагато більше, так що економити при таких цінах на ремонт вікон в Києві точно не варто.

Вікна ПВХ - як переконатися в якості?
 

Економія в такому випадку буде швидше за все на якості металевого внутрішнього каркаса, на пластиковому профілі або на фурнітурі. Що ми будемо мати в цьому випадку? Вам встановлять вікна, вони будуть виглядати не гірше дорогих моделей, і спочатку ви будете дуже раді тому, що вдалося заощадити таким чином. Але пройде кілька років, пластик пожовтіє, потріскається або пожолобиться, і ви пошкодуєте про те, що при покупці вирішили заощадити. А якщо ще була встановлена ​​дешева фурнітура, то необхідність у її ремонті або регулюванні може виникнути вже на другий рік експлуатації.

При виготовленні вікон технологія не повинна порушуватися ні в якому разі, а необхідні присадки і добавки повинні використовуватися в ретельно розрахованій пропорційній кількості.

Інша справа те, що ви не зможете на вигляд визначити, що і в яких кількостях використовувалося при виготовленні. Будь-яка фірма покаже вам десяток сертифікатів, запевнить, що використовуються при виготовленні вікон виключно якісні імпортні профілі, хімікати не повинні додаватися при виробництві - за рахунок чого продукція виходить дійсно екологічна - що ж робити тоді?

Постарайтеся знайти підтвердження того, що профілі дійсно імпортні - якщо профіль підроблений, то зазвичай компанія не буде готова пред'явити вам документи, і на самому профілі не буде ніякого маркування про проведення випробувань.

Врахуйте ще й те, що компанія може дати вам гарантію, а на той час, коли вікна пожовтіють, потріскаються або зламаються, звернутися по ремонту просто не буде до кого. Дуже часто буває так, що фірма з'являється на ринку, продає певну кількість продукції за низькими цінами, отримує миттєвий прибуток, і протягом мінімального часу самоліквідується, щоб не мати справи з незадоволеними клієнтами.

Так що по можливості краще мати справу з тими фірмами, які мають певний стаж роботи по встановленню та ремонту пластикових вікон, і яким їх репутація дорожче, ніж швидка вигода.

Насправді, звичайно навіть по першому враженню можна зрозуміти, наскільки компанії можна довіряти, і чи не є вона «шарашкіною конторою». Довіряйте своїй інтуїції, і не намагайтеся економити там, де краще заплатити більше, але бути впевненим в якості і не витрачається щороку кошти на ремонти.



Схожі матеріали:
👁 478
Категорія: Прес-реліз
Теги: профіль, ПВХ-вікна, вікна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ