Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.11.2014

З 18 листопада студенти зможуть оформити пільгові квитки через інтернет


Електронні квитки мають статус розрахункового документа (фіскального чека).


З 18 листопада студенти зможуть оформити пільгові квитки через інтернет

З 18 листопада 2014 року студенти та учні професійно-технічних навчальних закладів, дані яких внесені до Єдиної державної електронної бази Міністерства освіти і науки України, зможуть купувати пільгові квитки через офіційний сайт Укрзалізниці за посиланням booking.uz.gov.ua.

Щоб придбати пільговий квиток через Інтернет, студентам та учням професійно-технічних навчальних закладів потрібно зазначити серію та номер студентського квитка, прізвище та ім'я для їх звірки з Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО). Якщо студентський квиток буде підтверджений ЄДЕБО, пасажир зможе оформити пільговий проїзний документ.

Перевірити дані щодо наявності власного студентського (учнівського) квитка у Єдиній державній електронній базі з питань освіти можна за посиланням http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html У разі відсутності зазначених даних, Міносвіти радить студенту або учню звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.

Нагадаємо, студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів незалежно від форм власності впродовж року надається 50 % знижка на проїзд у загальних та плацкартних вагонах, вагонах другого та третього класу всіх категорій поїздів міжміського сполучення і всіх вагонах регіональних поїздів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПриватБанк відкрив вільний продаж залізничних квитків на новорічні свята

Наразі через мережу Інтернет пасажири можуть придбати електронні квитки, які можна самостійно роздрукувати та йти на посадку до поїзда, на всі поїзди внутрішнього сполучення крім регіональних та додаткових поїздів.

Електронні квитки мають статус розрахункового документа (фіскального чека). Також електронний квиток, оформлений через Інтернет, практично неможливо втратити - його можна роздрукувати необмежену кількість разів з листа, який приходить на електронну пошту клієнта.

Загалом з початку року пасажири купили і забронювали через Інтернет 4,7 млн залізничних квитків, майже 2,6 млн з них - електронні.

Реалізувати квитки через Інтернет Укрзалізниця розпочала з 2008 року. На сьогодні через всесвітню мережу вже реалізовано та заброньовано 12,5 млн квитків, з них придбано майже 3 млн - електронних.



Схожі матеріали:
👁 1028
Категорія: Актуально
Теги: студенти, Електронні квитки, вагон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ