Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.02.2021

Значення тракторів в аграрній сфері


Сучасні трактори — це великогабаритні технічні засоби, що складаються з великої кількості механізмів.


Стрімкий розвиток сільськогосподарської галузі підштовхує власників ділянок озброїтись додатковою технікою. Найбільш доцільним варіантом виступає придбання трактора. Це одна з найбільш ефективних спеціальних машин, відомих на сьогоднішній день. Простота конструкції, висока надійність і продуктивність, доступність обслуговування і ремонту, економічність експлуатації і можливість роботи з великою кількістю навісних і причіпних пристроїв зумовили застосування тракторної техніки практично у всіх областях господарської діяльності.
 

Сучасні трактори
 

Характер особливості

Сучасні трактори — це великогабаритні технічні засоби, що складаються з великої кількості механізмів.

До них відносяться такі елементи, як:

  • двигун;

  • ходова частина;

  • трансмісія;

  • керуючі механізми;

  • додаткове обладнання для різноманітних робіт.

Трактори розрізняють по потужності мотора, тяговому класу і призначенню. В залежності від виду техніки, вона виконує різні завдання в сільськогосподарських, комунальних або будівельних областях. Агрегати здатні виконувати більшість завдань, які тільки можуть стояти перед важкими і тяговими машинами.

Серед універсальних моделей великою популярністю користуються колесні трактори. Вони доволі приткі та маневрові, що дозволяє використовувати їх у всіх сферах. Рух машини задається завдяки колесам, яких переважно 4 шт. Перевагою таких тракторів є те, що на них можна переміщуватись на дорогах загального користування. Однак на м'якому і вологому ґрунті колеса загрузнуть. В цьому випадку більш доцільніше використовувати гусеничну машину.

Яку техніку вибрати

Щоб придбати трактор, звертайтеся в компанію «Агріматко». Ми надаємо комплексні рішення та допомагаємо підібрати вдалу для вас модель. Компанія співпрацює з кращими виробниками, які добре себе зарекомендували на українському ринку. При цьому особливою популярністю користуються трактори бренду «МакКормік». Спецтехніка від цього виробника втілила в собі кращі характеристики, які бувають у агромашин.

Всі моделі містять в собі такі переваги:

  • сучасні технології, завдяки яким вдається вирішувати великий спектр задач;

  • комфортні умови для оператора, що досягаються малим рівнем шуму та вібрації, максимально зручним сидінням, обов’язковим клімат-контролем, слухняній кермовій колонці;

  • дуже продуктивна робота при різних умовах використання;

  • абсолютно зрозуміле управління для операторів;

  • стильний та лаконічний дизайн.

Купити трактор McCormick — значить отримати якісну та практичну техніку, призначену для виконання різноманітних задач. При цьому компанія «Агріматко» пропонує невисокі ціни, які допоможуть зробити вигідну покупку.



Схожі матеріали:
👁 607
Категорія: Прес-реліз
Теги: двигун, ходова частина, трактор, трансмісія, Сучасні трактори




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ