Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.07.2023

На Полтавщині правоохоронці припинила діяльність підпільного цеху з виготовлення тютюнової продукції


Слідчі вилучили готові тютюнові вироби та сировину для їх виготовлення


На Полтавщині правоохоронці припинила діяльність підпільного цеху з виготовлення тютюнової продукції«Кустарне» виробництво викрили на території міста Карлівка Полтавського району. Під час обшуків слідчі поліції, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, вилучили понад 2,5 тисячі кілограмів тютюнової продукції та сировини для її виготовлення. Про це повідомив начальник обласної поліції Євген Рогачов.

Незаконну діяльність припинили слідчі Слідчого управління спільно з оперативниками Управління карного розшуку обласної поліції, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, із залученням батальйону поліції особливого призначення.

Генерал поліції зазначив, що під час слідчих дій з підпільного цеху та складських приміщень слідчі вилучили готові тютюнові вироби та сировину для їх виготовлення, промислове обладнання, а також автомобіль, яким перевозили контрафактну продукцію.

Слідчим управлінням обласної поліції, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та ч. 1, 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі на Полтавщині горіло 3 автомобіля


припинення діяльністі цеху з виготовлення тютюнової продукції


припинення діяльністі цеху з виготовлення тютюнової продукції
 

Довідково.

Санкція ч. 2 ст. 199 КК України передбачає кримінальне покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Санкція ч. 2 ст. 204 КК України передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

 


Схожі матеріали:
👁 599
Категорія: Події
Теги: сировина, промислове обладнання, тютюнові вироби




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ