Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

25.04.2021

На трасі Київ-Харків, в двох населених пунктах Полтавщини, встановили шумозахисні екрани: як вони працюють


Завершено монтаж шумозахисних екранів на автодорозі М-03 Київ-Харків в с.Супрунівка та м.Решетилівка Полтавського району.


На трасі Київ-Харків, в двох населених пунктах Полтавщини, встановили шумозахисні екрани: як вони працюютьНа автодорозі М-03 Київ-Харків закінчили монтувати шумозахисні екрани в двох населених пунктах Полтавської області. Тут було встановлено майже 1100 погонних метрів шумозахисних панелей українського виробництва.

Про це повідомляє Служба автодоріг.

Роботи виконували в рамках проекту поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху, який реалізується "Укравтодором" в партнерстві зі Світовим банком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відзначили Вербну неділю (фоторепортаж)

Шумозахисні екрани встановлюються уздовж доріг для захисту прилеглих будинків і пішоходів від шуму автотраси або залізниці. Такі огорожі формуються з набраних елементів лінійки екранів, висотою до 4 метрів. Як правило, використовуються комбіновані варіанти, що поєднують шумопоглинаючі, шумовідбивні, світлопрозорі панелі. Готова конструкція легко миється, що важливо для міських служб.


Завершено монтаж шумозахисних екранів на автодорозі М-03
 

Завдяки тому, що всі металеві деталі на виробництві покриваються холодним цинком, огорожі мають тривалий термін служби - понад 10 років.

У дорожньому відомстві нагадали, що в 2020 році було відновлено понад 300 км траси М-03. Всього ж повинні змонтувати в населених пунктах Полтавської області близько 12 тисяч погонних метрів шумозахисних екранів.

У грудні 2020 року роботи із монтажу шумозахисних екранів виконувалися на трасі М-05 Київ-Одеса.


Завершено монтаж шумозахисних екранів на автодорозі М-03

 

Схожі матеріали:
👁 2475
Категорія: Полтавщина
Теги: Автодорога М-03, шумозахисні екрани, Решетилівка, Супрунівка, харків, Київ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ