Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2024

Автономна машина ARRES Prevent виявляє та усуває тріщини на дорожньому покритті до того, як вони перетворяться на ями


Установка ARRES Prevent поєднує в собі технологію обстеження доріг на базі штучного інтелекту


Автономна машина ARRES Prevent для виявлення тріщини на дорозі

Технічне обслуговування доріг є дорогим і трудомістким заняттям, тому у Великій Британії розробили автономну машину, призначену для виявлення та герметизації поверхневих тріщин на автомобільних дорогах, які можуть перерости у вибоїни, що може заощадити час та гроші.

Роботизована система обслуговування доріг створена на базі штучного інтелекту, який допомагає точно та автономно виявляти та усувати вибоїни та тріщини на дорогах.

Robotiz3d розробляє технології у рамках своєї автономної системи ремонту доріг ARRES. ARRES Eye призначений для встановлення на автобуси, сміттєвози та машини технічного обслуговування. Коли вони пересуваються містом, система шукає ознаки проблем із покриттям на дорогах, визначає їхню серйозність і сортує за пріоритетністю завдань, як передати результати у центральну базу даних.


Автономна машина ARRES Prevent для виявлення тріщини на дорозі
 

Установка ARRES Prevent поєднує в собі технологію обстеження доріг на базі штучного інтелекту та безпілотний роботизований автомобіль, який здатний виявляти невеликі тріщини на поверхнях, а також закладати їх, щоб запобігти утворенню вибоїн через дощ та мороз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автоматна турель «Каракурт» дозволяє дистанційно та точно вести вогонь із автомата АКМ, АК перебуваючи на безпечній відстані

Установка оснащена технологіями автономного водіння, що дозволяють самостійно пересуватися вулицями, або ним може керувати віддалений оператор-людина. Записи про ремонт зберігаються для контролю якості, а дані про роботу в режимі реального часу можна переглядати на екрані, на базі.

 


Схожі матеріали:
👁 687
Категорія: Технології
Теги: ремонт доріг, автономний транспорт, дорога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ