Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.11.2017

До кінця року маємо освоїти виділені державою кошти


Район отримав 150 тис. грн. на придбання дитячих майданчиків в селах: Загребелля, Слободо-Петрівка, Березівка


До кінця року маємо освоїти виділені державою кошти20 листопада відбулася позачергова сімнадцята сесія Гребінківської районної ради 7-го скликання. Провів сесію голова районної эади В. М. Зінченко.

На сесії був присутній голова райдержадміністрації В. В. Роспопов. На розгляд сесії було винесено 10 питань. Начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Н. С. Носова доповідала з трьох питань.

Депутати знесли зміни та доповнення до районної програми розвитку фізичної культури та спорту, внесли зміни та доповнення до штатного розпису Почаївської ЗОШ І-ІІІ ст. (ввели одиницю оператора техногенераторної котельні) та затвердили Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, яке визначає механізм призначення на посаду керівників навчальних закладів.

Керівником навчального закладу, згідно Положення, може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту на рівні не нижче магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

На сесії були внесені зміни до районної цільової програми забезпечення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень в рамках виділених на початку року коштів.

Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік та інші бюджетні питання доповіла начальник фінуправління РДА Н. Б. Бондаренко. Тож депутати затвердили розпорядження голови РДА, вирішили питання про передачу у 2018 році бюджетних трансфертів між місцевими бюджетами Гребінківського району на виконання спільної програми підтримки та розвитку трудового архіву Гребінківського району та на безкоштовний підвіз школярів та вихованців, розглянули інші бюджетні питання.

Серед них: до рішення попередньої сесії “Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій", запропонованого міською радою, внесли зміни та додали об’єкт “Капітальний ремонт проїзної частини вул Героїв України".

Замовником робіт по об’єкту “Капітальний ремонт основних теплових мереж міста Гребінка” з цього переліку є Управління капітального будівництва Полтавської ОДА. Субвенцію з державного бюджету на виконання цих робіт перерозподілено з бюджету міста Гребінки до Полтавського обласного бюджету в сумі 4 млн. грн.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України Полтавському обласному бюджету надано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на “Капітальний ремонт покрівлі, вікон, сантехніки дитячого садочку за адресою вул. Магістральна, 4” в сумі 1480 тис. грн., умовою надання субвенції є співфінансування з місцевих бюджетів в розмірі 3% від суми субвенції, тож депутати затвердили надання із районного бюджету 44,4 тис. грн. для проведення цих робіт.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації район отримав 150 тис. грн. на придбання дитячих майданчиків в селах: Загребелля, Слободо-Петрівка, Березівка.

Тож депутати надали Слободо-Петрівській сільській раді 100 тис. грн. та Березівській - 50 тис. грн.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1251
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: кошти, сесія Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ