Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.10.2017

Готуємося до нового опалювального сезону


4 жовтня відбулася п'ятнадцята сесія районної ради 7-го скликання


4 жовтня відбулася п'ятнадцята сесія районної ради 7 - го скликання. Засідання провів голова районної ради В.М.Зінченко, в роботі сесії взяв участь голова РДА В.В.Роспопов.

Першим питанням, яке розглядалося на засіданні сесії було питання підготовки до нового опалювального сезону. Про хід підготовки до зими у Гребінківському районі звітував заступник голови РДА О.В.Князев.

Заздалегідь були розроблені заходи щодо підготовки до опалювального періоду, і згідно цього плану проводилися відповідні заходи. Насамперед було виконано великий об'єм ремонтних робіт, були замінені вікна та двері, відремонтовано опалювальне обладнання, перевірені лічильники та інша апаратура.

Виконано ремонт частини теплотраси та котельні. Словом, виконано чимало роботи, аби вчасно і без проблем подати тепло у житлові приміщення та об'єкти соціальної сфери.

Також депутати районної ради затвердили перелік платних медичних послуг, які надає Гребінківська центральна районна лікарня. До слова, такі послуги лікарня вже надає давно і їх вартість не змінюється протягом кількох років.

Виникла потреба внести зміни до районної Програми відшкодування компенсацій за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Гребінківському районі. З цього питання інформацію надав начальник управління соціального захисту населення С.М.Цимбал.

На розгляд сесії були винесені ряд питань щодо розвитку освіти у районі, доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Н.С.Носова. Насамперед депутати затвердили розподіл територій обслуговування за загальноосвітніми навчальними закладами району на цей навчальний рік.

Депутати затвердили новий статут дошкільного навчального закладу "Струмочок" с. Слободо - Петрівка. Якщо раніше дітки тут перебували лише до обіду, то тепер садочок працюватиме повний робочий день. Також наші школярі тепер будуть брати участь у проведенні обласної військово - патріотичної гри "Петлюрівський вишкіл".

Районна державна адміністрація ініціює доповнення до районної програми правової освіти населення Гребінківського району на 2016 -2020 роки. Виникла необхідність виділити кошти на реалізацію ряду заходів з правової освіти громадян. Зокрема на виділені кошти будуть виготовлені спеціальні. брошури, встановлені банери, друкуватимуться роз'яснювальні статті.

Завідуюча трудовим архівом Гребінківського району А.М.Жолудєва поінформувала депутатів та присутніх про діяльність їхньої установи, адже виникла потреба затвердити спільну Програму підтримки та розвитку трудового архіву.

Депутати розглянули і фінансові питання. Про внесення змін до районного бюджету, а також про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, прийнятих в міжсесійний період, доповіла начальник фінансового управління РДА Н.Б.Бондаренко.

На розгляд сесії виносилося питання про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Григорівської сільської ради.

Не вирішеною досі лишалася доля інфекційного відділення райлікарні, тож депутати підтримали розпорядження голови районної ради про проведення аукціону з продажу нежитлової будівлі з господарськими будівлями інфекційного відділення, ще по вулиці Чернишевського. Згідно висновків експертів, початкова вартість приміщення трохи більше 136 тисяч гривень.

На сесії районної ради розглядалися і інші важливі питання, котрі були розглянуті попередньо на засіданні комісії.З розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1110
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: лікарня, Гребінка, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ