Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.10.2021

Інформаційні стенди для школи, виробництво шкільних інформаційних стендів


Учнів, які заслуговують свого розміщення на таких стендах не так і багато, тому можна відразу виготовити такі стенди з солідним запасом і все в однако


Cтенд для школи оформлення

Стенди для школи, оформлення та виготовлення - це те чим займається компанія «ELITCLASS». Яскраві, запам'ятовуючі, практичні стенди для школи, виготовлені згідно Вашого дизайну і побажань будуть мати гарний вигляд як в класному кабінеті так і в інших приміщеннях школи. Фахівці компанії https://www.elitclass.com.ua мають багаторічний досвід оформлення стендів. Зроблені ними стенди для школи не складно закріпити на стіні або іншій рівній поверхні.

Інформаційний стенд для школи  "Наші кращі учні"


Інформаційний стенд для школи
 

Як проходить виготовлення стендів? Розглянемо на прикладі стенда для фотографій найкращих учнів школи. Для того, щоб приступити до виготовлення такого стенду, найкраще почати з оригінал макета, ідеї для якого цілком можуть стати приводом для оголошення конкурсу серед дітей та батьків. Кращий варіант вже можна віддати професійному дизайнеру, і він зможе все з легкістю перенести у векторний варіант ескізу, який буде підготованим необхідним чином до друку.

Що далі? Найдешевший варіант - це стенд, роздрукований на ламінованому картоні за допомогою повноколірного друку. Але такий варіант недовговічний в тому сенсі, що в нього постійно доведеться додавати нові позиції. Тому безперечно, найкращим варіантом для того, щоб виготовити стенд для школи «Наші кращі випускники», "Медалісти" буде стенд з кишенями. В такому випадку можна буде легко додавати фотографії на щорічному стенді. Так само в кишені можна вкладати не тільки фотографії, але і всю іншу інформацію про учня.

Не потрібно також забувати і про антивандальний захист, який буде дуже до речі, особливо якщо враховувати те, що у обдарованих людей завжди багато заздрісників і недоброзичливців, які зазвичай так і хочуть зіпсувати фотографії маркером. Закриті склом фотографії не будуть вицвітати або вивітрюватися постійними коридорними протягами.

Учнів, які заслуговують свого розміщення на таких стендах не так і багато, тому можна відразу виготовити такі стенди з солідним запасом і все в однаковому стилі. Вони вже точно знадобляться. Якщо ж фінансові можливості школи сильно обмежені, то в такому випадку краще всього зробити так, щоб оригінал-макет зберігся за всяку ціну. Можливо, що в майбутньому Ви просто зможете додрукувати необхідні стенди. Ці стенди також носять хороший виховний характер, тому що добре, коли можна на власні очі подивитися, до чого можна прагнути, а діти зможуть в майбутньому дивитися на своїх мам і тат, що тільки допоможе підтримати традицію виховання відмінників школою.

Схожі матеріали:
👁 334
Категорія: Прес-реліз
Теги: Cтенд для школи, шкільний стенд, Інформаційний стенд для школи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ