Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2022

Як організувати дистанційну освіту школяра?


Перейти на дистанційне навчання зовсім не складно. Головне вибрати форму навчання, яка вам найбільше підходить


дистанційна освіта школяра


Дистанційна освіта школярів – це ідеальний варіант для тих, хто хоче навчатися, перебуваючи у безпеці та комфортній обстановці. Навчаючись за межами школи, учень отримує документи державного зразка від навчального закладу. В Україні існує безліч шкіл, які пропонують ефективне онлайн навчання у будь-якій точці світу.

Перейти на дистанційне навчання зовсім не складно. Головне вибрати форму навчання, яка вам найбільше підходить. Онлайн-школа «977» – це найкращий вибір, якщо вас цікавлять такі способи здобуття середньої освіти як екстернат, сімейна та домашня. Школа максимально комфортна для навчання та націлена на індивідуальні успіхи дитини.

Переваги дистанційного навчання

Обираючи дистанційне навчання в онлайн школі, ваші діти отримують наступні переваги:

  • Якісне навчання незалежно від місцезнаходження. Дитина може перебувати в будь-якому місті України чи навіть в іншій країні - вона все одно отримуватиме якісну освіту.

  • Індивідуалізоване навчання. При дистанційній формі навчання дитина може навчатися самостійно або з батьками, займатися індивідуально з репетиторами або в онлайн-класах, як у Онлайн Школі 977.

  • Навчання за допомогою сучасних технологій. Зараз активно застосовуються інноваційні технології, тому школа готуватиме дитину до життя в сучасному світі.

Як правильно організувати дистанційне навчання?

У період розвитку нових технологій організувати дистанційне навчання дуже просто. Більше того, вчитися використовуючи смартфони, планшети та ноутбуки дітям значно цікавіше.

Щоб організувати дистанційне навчання для школяра необхідно:

  • Визначити робоче місце для дитини;

  • Забезпечити дитину ноутбуком, комп'ютером, планшетом та доступом до інтернету;

  • Обрати онлайн-школу;

  • Обрати форму навчання;

  • Підключити дитину до навчальної платформи для дистанційного навчання.

Ось і все, що потрібно для навчання онлайн. Тепер ви можете бути впевнені в тому, що ваш учень чи учениця не відстане від шкільної програми і нічого не пропустить. Онлайн Школа 977 навчає учнів 1-11 класів на різних формах дистанційної освіти. Навчання тут організовано чітко та грамотно – зручна платформа, цікава програма та досвідчені педагоги. Усі навчальні матеріали знаходяться у вільному доступі 24/7. Ваша дитина навчатиметься за індивідуальним розкладом, відповідно до шкільної програми, рекомендованої МОН.



Схожі матеріали:
👁 319
Категорія: Прес-реліз
Теги: дистанційне навчання, дистанційна освіта, школярі, Онлайн-школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ