Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2022

Jetson показав, що літальний апарат Jetson ONE може переміщатися не тільки над землею


Jetson показав, що літальний апарат Jetson ONE може переміщатися не тільки над землею, але й спокійно літати над поверхнею води


літальний апарат Jetson ONE

Компанія Jetson прагне зробити переміщення зручним і доступним для всіх за допомогою особистого електричного літального апарату Jetson ONE.

Персональний електричний літальний апарат Jetson ONE виглядає футуристично, як із зоряних воєн, а в польоті він ще більше заворожує. Компанія планує вивести його на ринок за вартістю 92 тисячі доларів.

Інноваційний літальний апарат Jetson ONE має алюмінієво-вуглецевий корпус, натхнений гоночними автомобілями, функцію зависання, бортовий комп'ютер з потрійним резервуванням та вдосконаленим датчиком для відстеження місцевості та запобігання перешкодам. Jetson також оснащений швидкодіючим парашутом на той випадок, якщо у вас скінчиться потужність або вийде з експлуатації двигун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітний ліфт без тросів, компанії ThyssenKrupp, пересувається як вертикально, так і горизонтально

В даний час Jetson ONE забезпечує час польоту 20 хвилин на повністю зарядженій батареї та здатний літати з максимальною швидкістю 102 км/год. Апарат важить 86 кг та здатний керувати пілотом вагою до 95 кг.

Компанія випустила приголомшливий відеоролик про політ Jetson ONE, він показує, як eVTOL може переміщатися не тільки над землею, а й спокійно літати над поверхнею води.

 


Схожі матеріали:
👁 333
Категорія: Технології
Теги: Jetson One, Літальний апарат, електротранспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ