Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.12.2021

Компанія Ascento Robotics представила двоногого робота, Ascento Pro з моторизованими колесами


Робот може згинати коліна, щоб стати ще менше, і може ходити по будь-якій поверхні, підніматися сходами, стрибати вгору і вперед


Швейцарська компанія Ascento Robotics раніше представила мобільного робота Ascento 2, що самобалансується, поєднує в собі універсальність ніг і швидкість коліс. Тепер компанія представила Ascento Pro, оновлену версію універсального мобільного робота, що пропонує ще більше можливостей.


робот Ascento Pro з моторизованими колесами
 

Новий робот Ascento Robotics зберіг той самий дизайн, має дві ноги, кожна з моторизованим колесом і натяжна пружина в колінах, що дозволяє йому легше долати невеликі перешкоди.

Робот може згинати коліна, щоб стати ще менше, і може ходити по будь-якій поверхні, підніматися сходами, стрибати вгору і вперед і перестрибувати перешкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська компанія створює віртуального помічника «цифрова людина»

Ascento Pro розвиває максимальну швидкість до 12 км/год у порівнянні з 8 км/год його попередника. В той час як Ascento 2 працює близько 1,5 години без підзарядки акумулятора, Pro може пропрацювати цілих 8 годин. За необхідності акумулятор можна замінити на новий.


робот Ascento Pro з моторизованими колесами
 

Двоколісна машина повністю здатна орієнтуватися за допомогою LiDAR, бортових камер та світлодіодних фар. Дизайнери зробили робота, що настроюється, тому користувачі можуть оснастити його додатковими датчиками, камерами і навіть руками. Крім того, Ascento також пропонує спрощену механічну конструкцію, що дозволяє легко замінювати компоненти.

Ascento Pro можна використовувати для різних цілей: інспекцію, спостереження, міські перевезення та дослідження робототехніки.
 


Схожі матеріали:
👁 420
Категорія: Технології
Теги: робот, робототехніка, роботизація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ