Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2022

Концепт безпілотного Ford Clint передбачає зручність пересування на громадському транспорті


Майбутнє поїздок на роботу незабаром зміниться завдяки таким інноваціям


Безпілотний транспорт для спільного використання пасажирами

Польський промисловий дизайнер презентував концепт безпілотного транспорту для спільного використання пасажирами. Микола Ніцер об'єднався з Ford Europe для завершення проекту Clint з метою покращення інтер'єру автомобіля відповідно до вимог часу.

Люди в усьому світі постійно думають про те, як покращити своє життя, чи то вдома, чи на роботі, у бізнесі чи навіть у транспорті. Пересування, як і раніше, має вирішальне значення для людини. Є групи, які спільно використовують автомобілі, але соціальне дистанціювання за нинішніх умов все ще заохочується.

Для пасажирів конфіденційність важливіша, ніж будь-коли. Clint – це рішення для тих, хто хоче усамітнення, перебуваючи у тісному просторі. Це насамперед особливий дизайн салону автомобіля. Він включає окремий вхід для кожного пасажира і надає можливість прикрасити простір для ваших індивідуальних вимог.


Безпілотний транспорт для спільного використання пасажирами
 

Епоха автономних транспортних засобів, можливо, все ще знаходиться на ранній стадії, але може бути цікаво уявити майбутні можливості. Пасажири можуть знайти корисним, що вони можуть насолоджуватися інтер'єрами, які відповідають їхнім потребам.

Clint пропонує різні режими. Існує соціальний режим, де всі пасажири можуть взаємодіяти. Парний режим розрахований на двох. Режим конфіденційності призначений для тих, хто хоче побути один і відокремитися від інших пасажирів.

Безпілотний транспорт для спільного використання пасажирами
 

Дизайн салону автомобіля багатообіцяючий. У наші дні його досліджують більше, ніж будь-коли. Існує заклик до розумного та сталого розвитку. Але в цьому світі, де ми звикаємо не бачити людей за межами нашого будинку, конфіденційність має значення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Російський Ілон Маск» розробляє трансконтинентальний вантажний безпілотник, що працює на водні

Дизайн інтер'єру салону виглядає як футуристичне крісло бізнес-класу у салоні літака. Також є маленький столик, на який можна покласти телефон або ноутбук.

Майбутнє поїздок на роботу незабаром зміниться завдяки таким інноваціям. Це дає нам надію на майбутнє, де не забувають про приватне життя.

Схожі матеріали:
👁 493
Категорія: Технології
Теги: безпілотний транспорт, автомобіль, концепт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ